heja
Ja bede około 21
na Niebieski mam przyjechać ???
heja
Ja bede około 21
na Niebieski mam przyjechać ???
A u mnie lipa...W robocie rzeżnia i w celu odreagowania wale gorzołe :P
Byda po 21.30
Oki ja też będę po 21:30 na niebieski
tak późno to mi sie nie chce, o 4 musze wstać do roboty :P do zobaczenia za tydzień w takim razie :)
Izane, ramki za tydzień weź, bo ja mam juz dla Ciebie przygotowane :D
Rob jak przeniesiemy spoty na piątek to jestem jak najbardziej za bo można chlać do woli:) a tak to jutro o 5 pobudka i "arbeit macht frei "...Ale może serio by tak na piątki spoty przenieść???? Można by było choćby dłużej posiedzieć....A tak połowa z nas nie może wpaść w okolicach 22 bo robota...
Czwartki są narzucone z góry przez "organizatorów" CZwartkowych Ćwiartek, więc nic nie zmieniamy.
Podobno chodzą pogłoski, że zostanie przeniosione na inny dzień ale z tego co wiem na niedziele, więc to i tak was nie pociesza :D
- - - Updated - - -
podjechałem... pusto... pojechałem :P
..czyli dobrze ,że ja przytuliłem się do "Krupnika":D
Przecież siedzimy cały czas w Mc'D
Ja przyjechałem 22;40 i spot się odbył więc dzięki że czekaliście i do za tydzień już myślę o normalnej porze
Ja również na spocie byłem, fakt faktem dopiero od 22:30 ale przynajmniej spot trwał w MC do 0:30 :)
Pozdrawiam i do następnego ...
czwartek godz 20 :)
Na niebieskim,
Jakby Nas już nie było to dzwonić :)
a kaj mamy być P4 o 20.15?
ps chyba już nie niebieski a zielony prędzej :D tam się ekipy zbierają to ciekawiej jest
To niech będzie zielony :P
a skad mam wiedzieć gdzie będziemy o 20:15/30 czy tam o 21 :P zawsze Nas gdzieś wywieje ;D
Tu było pytanie o 20.15 wtedy NAS nie wywiewa :> na dodatek to Ciebie wywiewa bo masz zawsze jakieś głupie pomysły :D
Apropos, ten parking u góry na 3 stawach jest w miarę "cooool" bo jak spadnie dużo śniegu to może zrobimy sobie zabawę w poślizgi u góry (tylko trzeba się dobrze ubrać :D )
ja sie pojawie ;] chyba ;] racze ;] moze ;] niewiem ;]
Zawsze można jechać na dół na lodowisko :D
Izane weź ramki :)
Weźmie ktoś kompa?
Ta zrąbaną przepływkę muszę sprawdzić ;(
Piździiii :)
Kuźwa przepraszam was ale nie dam rady dzis. zapomnialem xze to dzis mikolaj :P musze zostac sw. mikolajem. do chrzesnicy musze jechac. w przyszlym tyg. pozdro.
Sorki Izane :) skleroza moja nie leczona
Będzie ktoś od Nas latał bokiem? :)
Kevin Lecii dziś :P
Miałem się podpisać:) czyli ten gość od alfy 166 2.4 jtd to ja:D
lajt ConSpir :D
W sumie fajnie w zimę tylko trzeba pamiętać aby ubrać lepsze buty :) ślizgawka fajna, następnym razem w sumie można się pobawić też chwilę, a nie stać :D
Bocik jednak racja, na lodzie też opona zrobi swoje.... z górki w ogóle nie ujechałem.... rok temu pewnie bym leciał prosto wbrew mej woli :D
było fajnie :) jak zwykle zreszta take pzdr do next time ;]
Zima też ma swe uroki i można je wykorzystać (ślizgi i to na czym się da ;) ) Dzięki za spota - było fajnie a następnym razem co do ślizgania może będzie więcej chętnych . Jak tylko czas i kasa pozwoli to robimy konkurs na najciekawszy przejazd !!!
Ale się ślizgaliście wszyscy, tyle co żeby zaparkować...
:)
To co, jutro 20.00 widzimy się na podziemnym (niebieski lub zielony) a po jakimś czasie na dół na ślizgawkę sobie pooglądać i kto chce to się poślizgać? :D
UBRAĆ SIĘ CIEPŁO :)
czekajcie na mnie do 22 :D
Ja tym razem tylko na godzinkę bo nocna zmiana w pracy niestety
wpadne ;)
Ślizganie jutro odbywa się na nikiszu :)
gdzie jest to ślizganie? mapę proszę !!!