Pozdro dla Moniki NEROVOLCANO widzianej pierwszy raz od niepamiętnych czasów ! :)
Printable View
Pozdro dla Moniki NEROVOLCANO widzianej pierwszy raz od niepamiętnych czasów ! :)
Dzisiaj koło TWIERDZY w Kłodzku widziana 156: DKL6UG7 na forumowych :) Czyja to ? ;)
pozdrowienia dla kolegi z 156 SW rej, SBI... widzianego prawdopodobnie dwukrotnie dzisiaj.
- za pierwszym razem plus minus 11:15 jadącego w kierunku Świebodzic przed grochotowem,
- za drugim razem na pewno 17:52 na trasie Strzegom autostrada A4.
Łapka z mojej alfy była dwukrotnie:)
Gaco2ouf pozdrawiam :) co powiesz na wspólną sesję jak się pogoda poprawi?
Bielany 18:40 - czarna 147 SCZ na ramkach :) Machnąłem. Kto to ? :) Jechałem poliftową 156 :)
Vinc - to twoją Belle, a w sumie to chyba nawet dwie ;) bo jedna za kierownicą 1.05 mijałem ? 147 bez połowy przodu na światłach w Złotoryi, później chyba stała na parkingu za ZOKiRem.
No i pozdrawiam dzisiaj kierowce 147 DJ na ramkach :D w Jeleniej Górze, ale tutaj już jechałem 156 FL :)
Pozdrowienia dla kolegi z czarnej 156SW na DB, widzienej przed chwila przy wylocie z Wrocka, w Radwanicach. Nie zdążyłem odmachac, jeszcze zamulony po wczoraj jestem ;-)
Pozdrowienia dla kolegi z czarnej 156 widzianej na Wałbrzyskiej.
Czyja szara 147 na ramkach stoi pod Modą Sport? :D
Pozdrawiam kolegę z czarnej 147mki widzianego przedwczoraj na trasie Świdnica - Wrocław, mijaliśmy sie w Mirosławicach, było pozdrowienie obustronne chociaż ja w ostatniej chwili Ciebie zauważyłem :) Rejestracja chyba DOL ...