Pozdrawiam GTV GST.Czarną z czerwonymi felgami na ramkach Alfaclubu.W Krakowie na os.Kalinowym dziś.
Printable View
Pozdrawiam GTV GST.Czarną z czerwonymi felgami na ramkach Alfaclubu.W Krakowie na os.Kalinowym dziś.
Pozdrawiam kierownika 156 w kolorze hmmm... grafitowym, jadącego przed 7 w kierunku Bańgowa ul. Wrocławską w Siemianowicach Śl.
Przy okazji w ogóle nie pozdrawiam kierownika czerwonej 147 SJ... (bez klubowych ramek) przed FL z trzepoczącymi włoskimi flagami spotkanego wczoraj przed 18 na Pogoni w Sosnowcu. Mknął z tymi trzepoczącymi flagami prosto pasem do zawracania, na czerwonym świetle mijając kawalkadę "frajerów" powoli ruszających na zielonym pasem do jazdy na wprost.
pozdro dla kierowcy niebieskiej 146 która przejechała obok mnie na ul. Kościuszki w Pszczynie około 11 :) stałem na parkingu pdzy drodze w 156 :)
Pozdrowienia dla kierownika czarnej 159 mijanej kwadrans temu na Pszczyńskiej. ;-)
Pozdro dla Izanego widzianego jakąś niecałą godzinę temu, który jechał do Georga :D Dla Georga też pozdro :P
pozdrowienia dla pięknej blondynki z czarnej 156 którą widziałem dziś około 12 45 na drodze pomiędzy Bestwina a Czechowicami .
Pozdrowienia dla Wojtka, pomachane na Mogilskim :)
A ja pozdrawiam Wojtka J ktory przeleciał przed chwilą koło komisu swoja v6:) dzwiek piekny:)
Pozdrawiam wszystkie Alfy widziane dzisiaj w drodze z Tarnowa do Krakowa. Trochę się ich uzbierało :)