Pozdrowionka dla zaszokowanej blądynki w czerwonym Mito na Tynieckiej w Krakowie
Printable View
Pozdrowionka dla zaszokowanej blądynki w czerwonym Mito na Tynieckiej w Krakowie
Gorące pozdrowienia dla miłej pani z którą zamieniłem kilka słów na skrzyżowaniu i za którą miałem okazję jechać i rozkoszować się melodią tego cudownego silnika.... Ja wciskałem gaz do podłogi i miałem już 200 km/h na blacie, a wydawało mi się że dalej stoję w miejscu, bo miła pani jechała... Lamborghini Gallardo Spyder LP560-4 .... mrrr ;)
pozdrowienia dla Kolegi ze 156 rej SK na ramkach widzianego dziś na skrzyżowaniu w Myslowicach obok reala ok 11.15 :) łapki były
pozdrówka dla srebrnej 159 kol... widzianej dzisiaj na sikorce o 20.45 światełka były łapki też:)
i czarna 159 w Bolesławiu kolegi Piotra który nie jest na forum ale pomachać lubi:)
Panowie, kto to dziś się lansował na moim terenie tj, Bytom Sucha Góra ma ul. Wyszyńskiego czarną ( ramka alfaholików tylko z tyłu) Alfą 147 po lifcie na tablicach SBL .... ??
Pozdrawiam :) Ja akurat poruszałem się pojazdem Espiro Magic w którym spała moja córeczka ;) Pozdrawiam
Pozdrowienia dla ciemnej 156 SBL... bez ramek, która wczoraj koło 14:15 jechała za mną od Bojszów do Woli. Mrugane - odmrugane ;)
pozdrawiam srebrna brrrerke na placu sikorskiego z pieknymi felgami