hmm a jakiego auta szukasz i w jakiej kwocie ?
ja mam do sprzednaia swoją. Aktualnie dla klubu ar jest 30999 ale w sobote zrobię tą wgniotkę na błotniku. Sciągnę zimowe koła założe letnie. Bez kół cena będzie poniżej 30 tyś zł.
Printable View
To, że nie ma oznaczeń nie skreśla samochodu. Po pierwsze można w salonie było z nich zrezygonować i odbierało sie nowe auto bez naklejek, a po drugie każdy może sobie je indywidualnie ściągnąć. Ja osobiście nie mam oznaczeń, tak kupiłem, tak mi się bardziej podoba, a wiem że samochód nie był bity. Ważniejsze jest to, jeżeli już piszemy o takich szczegółach, to czy lampy tylnie sie schodzią z tymi na klapie bagażnika :)
Koledzy co powiecie o tej Alfie 159? Może ktoś oglądał na żywo.
http://otomoto.pl/alfa-romeo-159-sko...C32209375.html
Jak Waszym zdaniem cena i czy może dostrzegacie coś na fotkach niepokojącego? Póki co mam jeszcze małe doświadczenie w Alfach.
Daleko nie mam, ale nie wiem, czy w ogóle jest sens jechać.
Wiem, że jest to komis i będę czujny (nie jadę też sam), ale wszelkie info wcześniej na penwo się przyda ;)
znam właściciela troszkę info jak chcesz to pw
Umówię się na tą jazde próbną i zobacze co warte jest to auto. Cena też wydaje się być wysoka.
Ja u nich kupowałem we wrześniu 2012 r. Alfę 159. Wychodząc z założenia, że mimo pochwał na forum - handlarz to handlarz - do tej pory nie wyrażałem opinii, czekając aż coś się wysypie w aucie, ujawni się nieusuwalna usterka silnika, etc. Niemniej od chwili zakupu wymieniłem tylko oleje, filtry, klocki z tyłu oraz (uwaga) pompkę sprzęgła (200zł z robocizną). Auto jeździ jak złoto.
Także ja polecam, kupiłem tam świetne auto.
W de kosztuje 10k więcej, ale jest młodsza, ma mniejszy przebieg i na zdjęciach wygląda o niebo lepiej. Wygląda na bardziej zadbaną.
Dzięki szymku za opinię. Mają już jeden + ;)