Kurde, gdybym miał jakieś 15" do tej zamiany... :-D
Printable View
Kurde, gdybym miał jakieś 15" do tej zamiany... :-D
Hmmm... Mam 15' ze 147... :lol: Ciekawe ile cali szerokości bo jakieś szerokie się wydają ;)
Jak dobrze pamiętam ( bo miałem takie kupić ) to są kołą RoyalWheels i mają 8,5 cala szerokości . Nie pamiętam ET ale coś było między 35-40 .
Patryk to są podobne do tych złotych z tego Golfa co wklejałeś . I w złotym do czarnej budy by wyglądały wyśmienicie . Od biedy -czarny połysk też .
A ja bym radził się zastanowić.Macie( właściwie to niemacie)male zaciski wiec jest większe pole do popisu.Ale doradzacue się nie zastanawiać i kupować.Tyle ze na zacisk brembo( nieważne czy mały czy duży) bez dystansu w większości przypadkow nieda rady.Koniecznosc dystansu eliminuje felgę bo wystaje poza obrys.pisze o felgach 8.5 cala szerokości.
Fakt na wizualizacji pasowały.nawet na zaciski z panamery.Wiec sprawdzcie moze czy beda pasowały a później doradzajcie.
Ale to tylko posty wiec można napisać ze 15 z opla też kupować bo tanie.
Nie wytrzymam :D musze sie pochwalic:) sorry za brudasa ale jakis dziwny deszcz padal i brudzil auto i chcialem jechac na myjnie jak slonce wyszlo to kurde dalej pada:/ opony 235/45/18 na felgach z et 35 wchodza na styk :)
Misiek każdy ma chyba rozum bo w ogłoszeniu nie podał gość parametrów więc wypadałoby sprawdzić . Nie powiedziane też ,że nie wejdzie na Brembo . Jeżeli chodzi o sam wzór to rewelacyjne i o to mi i Patryczosowi chodzi . Jak ktoś się napali to pewnie sprawdzi .
Dodano po 10 minutes:
Odnośnie tego co i gdzie wejdzie to niektórzy twierdzą ,że przy "normalnym" - ET35 w 156 nie zmieści się więcej jak 8 cali na "normalnej" (225/40/18) oponie a tymczasem kolega Kapu wsadził 9,5 cala z dystansem kurde nawet tym jezdzi :) http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=161475&stc=1
Misiek w temacie podpowiadamy fajne felgi do 159, a nie tylko felgi do 159 2.4, 3.2 z dużym brembo. Każdy ma rozum i powinien dobrać sobie odpowiednie parametry pod konkretny model. A jakbym pokazał 159 na zajebistych Vossenach to też by nie była fajna felga do 159? Bo miała by parametry np. 5x120. Ale jak ktoś kupuje felgi to chyba wie pod jaki samochód, jakie ma parametry, a gdy nie jest pewien to pyta, ale tutaj takie pytanie nie padło. A jakbym polecił Ci bdb klocki hamulcowe EBC to też byś kupił je bez zastanowienia czy pasują pod dany rodzaj wersji silnikowej, a co za tym się przekłada pod dany rozmiar zacisków hamulcowych? Wydaje mi się, że świadomość kolegów na forum jest jednak wyższa niż mógłby to sugerować Twój post :)
Ajejjj bandit!
Węgorz, mogę prosić jeszcze o te:
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=161493&stc=1