Tymczasem przed chwilą w raporcie turbo info, że Giulia blado wypadła w testach zderzeniowych i wejście do salonów opóźni się o pół roku...
I komu tu wierzyć? :D
Printable View
Tymczasem przed chwilą w raporcie turbo info, że Giulia blado wypadła w testach zderzeniowych i wejście do salonów opóźni się o pół roku...
I komu tu wierzyć? :D
Przecież zwykłe lampy można zamówić w W BMW serii 3 czy Audi A6 więc nie wiem skąd to oburzenie. W sumie często można zauważyć że luksusowe samochody z takiego rynku jak USA mają zwykłe lampy chyba że dany model był oferowany tylko z ksenonami. Podobnie jest z samochodami w UK czy Irlandii. Może to kwestia prawa itp.
Fakt, że będą wersje bez ksenonów to całkiem naturalne, trzeba przecież zarobić na opcjach dodatkowych ;) Wygląd siedzeń w wersji "bieda" to już jednak porażka, widać że za bardzo zapatrzyli się na niemiecką konkurencję…. W Giulietcie i Mito nawet podstawowe siedziska wyglądają całkiem przyjemnie i po włosku.
Piszecie chłopaki o tych siedzeniach jakby to bankowo był finalny produkt.
A nawet jeśli to co? Myślę, że na 99% będzie do wyboru coś lepszego i niekoniecznie od razu skóra...
Oczywiście, że będą lepsze fotele dostępne. Mnie przeraża jednak to, że Giulię która ma kosztować około 150 tys. trzeba będzie jeszcze nieźle doposażyć, żeby można było cieszyć się z jej wyglądu oraz nie narzekać na wyposażenie.
Siedzenia nie były takie złe z wyglądu
Załącznik 190567