Wczoraj w Szklarach mijana ciemna 156 ze srebrnym zderzakiem - blachy DKL + ramki. Czyja to ? Machałem jako pasażer granatowego Malca z chromami :)
Printable View
Wczoraj w Szklarach mijana ciemna 156 ze srebrnym zderzakiem - blachy DKL + ramki. Czyja to ? Machałem jako pasażer granatowego Malca z chromami :)
Pozdrowienia dla wszystkich AR mijanych na 30 Gryfów Jelenia G. m.in djsilo , ada?oraz dla inteligenta w czerwonej 156SW DLW który leciał na mnie na czołówke .
Sent from my Lumia using Tapatalk
Pozdrowienia dla alfistów widzianych na trasie Wrocław Świdnica Walim Dzierżoniów Wrocław.
Wczoraj widziana 166 Moniki - NEROVOLCANO, dziś sama Monika :D
PY-ZY-DY-RY
Pozdrowienia dla oramkowanej srebrnej 147 FL DZG mijanej w leśnej na światłach machalem z błękitnego rovera oraz dla czarnej 147DLB parkujacej nad jeziorem na czosze.
Sent from my Lumia using Tapatalk
Dziś widziane na trasie z lubina do legnicy 166 pomachane. :) No i cała trasa do Lubina jechane za 147 DLU 21346 :) a no i w Legnicy 156SW rosso :):) Pozdrawiam
Wczoraj widziana 156 BLUE COSMO - DW107LY bodajże... czyja ? :)
dzisiaj widziany kierownik z panią w czarnym muminie rej. DL na rondzie żołnieży wyklętych wpadającej w zaporoską, wyrwał ze świateł aż mi włosy na plecach wiatr zaczesał :D z roweru próbowałem machać, auto szybsze niż reakcja moich neuronów :)
Wczoraj widziana zaparkowana 156'ka SW w Świdnicy, chyba na ul. Długieej.