Zaliczkę zawsze możesz komuś odsprzedać, co roku ktoś odpada, komuś innemu znowu jednak pasuje i się ludziska dogadują.
Printable View
Zaliczkę zawsze możesz komuś odsprzedać, co roku ktoś odpada, komuś innemu znowu jednak pasuje i się ludziska dogadują.
No to tak zrobimy :)
u mnie to samo
z tego co zerkam na listę, to jest dość sporo rezygnacji i to "stałych bywalców",nie? Do tego frekwencja tez nie za duża,nie? A szkoda
Może by z aktualizować listę z uczestnikami którzy wpłacili całą sumę za zlot. Juz 10 dni po terminie.
Wyslane z mojego SM-G900F
Ja się trochę z ręką w nocniku obudziłem bo na forum co zajrzałem to zaraz coś mnie odciągało i temat ternimu zupełnie uciekł ale szybko nadrobiłem niedopatrzenie i już zapłacone :)
Sempre, Ty się budzisz w dziwnych miejscach :D Aż strach pomyśleć gdzie się będziemy budzić na zlocie :D
Ciao Alfisti, zastanawiam się ile Alf GT będzie na zlocie?
Proszę wszystkich o wyrozumiałość w sprawie aktualizacji wpłat na liście zlotowej - jeśli ktoś wpłacił niech się nie obawia, pieniądze nie zginą ;)
edit:
Lista została zaktalizowana, w razie jakichś pytań proszę o kontakt via PW
P.S. Bardzo proszę osoby, które nie uregulowały jeszcze pozostałej kwoty (i są na poważnie zainteresowane zlotem) o uregulowanie należność najlepiej do końca czerwca, ponieważ trzeba powoli dopiąć temat zlotu.
Pozdrawiam