-
Jak dobrze pamiętam to dopiero od 14 można się meldować.
-
Jak dobrze pójdzie to planujemy być wcześnie. Jeżeli od 14:00 można to może jakoś tak wlecimy. Wszystko zależy czy uda się żonie urwać z pracy ;)
-
Nam udalo sie zalatwic wolne wiec bedziemy sie krecic po okolicy pewnie kolo poludnia :)
-
My bedziemy dopiero kolo 20.
-
Co do koszulek, to zrobiłem przelew na 620pln za 24 sztuki razem z przesyłką.
Wychodzi sztuka za 26pln. Wydaje mi się, że taniocha.
Tak jak napisałem wcześniej mam obawy, że coś pokręcą w zamówieniu. Kontakt jest strasznie chaotyczny.
Także trzymajcie kciuki.
-
Trzymamy :) koszulinki faktycznie tanie.
-
My mamy wolne w dniu wyjazdu w tym roku więc się nie spóźnię a może i pierwszy będę HA !!! Btw kto jedzie z Łodzi lub przez Łódź ? Bo można by się ustawić :)
-
Więc tak.
W piątek wszystkie pokoje będą niestety dostępne dopiero o 18. Tak wiem, późno. Ale będzie tam jakaś kolonia i najzwyczajniej się nie wyrobią ze wszystkim. Pokoje będą oczywiście sukcesywnie sprzątane i przebierane więc pierwsze wolne się pojawią od 15. Tak więc nie śpieszcie się.
Ci co muszą i mają najdalej mogą na tą 15 przyjechać, ale im później tym lepiej. To tyle tytułem wstępu.
Teraz trochę odnośnie zaplanowanej wycieczki na sobotę.
Ogólnie rzecz biorąc jedziemy do wiochy Biskupin (około 30km od noclegu) tam zostawiamy na parkingu auta (7zl/auto). Zwiedzamy Muzeum Archeologiczne Biskupin około 2h, cena 10zł/os dorosłą. Szczegóły tu:
http://www.biskupin.pl/asp/pl_start....nie=0&strona=1
Później zostawiamy auta na parkingu i wsiadamy do kolejki wąskotorowej (chyba 5-7zł w jedną stronę- to ustalę). Ciuchcią jedziemy do Wenecji zwiedzać Muzeum Kolejki Wąskotorowej i ruiny zamku z machinami oblężniczymi. Cena 10zł/os. Czas zwiedzania ~1h.
Później wracamy kolejką do Biskupina (drugi bilet) i autami do ośrodka.
Szczegółowy cennik i rozpiska będzie jak dogadam szczegóły wejść i przejazdów. A to zależy między innymi od tego czy chcemy na Muzeum Archeologiczne przewodnika. Kosztuje on 80zł ale przy tej ilości osób wyjdzie jakieś 4zł/głowę. Myślę że warto posłuchać tambylca niż samemu zgadywać co jest na obrazkach :)
Proszę o szybkie odpowiedzi. Chciałbym na dniach ustalić wszystkie szczegóły i plan przejazdów.
-
My piszemy się na wszystko :)
-
Ja też
Za błędy winić Tapatalk i operatora MB526