to możemy zrobić grilla w krk ale bez kartów, bo przy kartach trzeba by mieć pewnych ludzi, żeby tor zarezerować. Sam grill dobra opcja :) to 7 maja ?
Printable View
to możemy zrobić grilla w krk ale bez kartów, bo przy kartach trzeba by mieć pewnych ludzi, żeby tor zarezerować. Sam grill dobra opcja :) to 7 maja ?
mi odpowiada 7 maj jak najbardziej:)
i jak z tym spotem ? bo temat coś umiera...ja raczej nie dam rady 7, więc tylko 8 maja :/ a coś podejrzewam, że i tak spot nie wyjdzie...
Jeżeli mnie nie zjecie to z chęcią przyjadę :)
Ja też będę - dajcie najlepiej konkretny termin godzinę i kto będzie to będzie bo inaczej to nigdy nie wypali :)
ej ej, siódmego to ja też chcę, bo mam ''wolne'' :)/ 8go też.
PiteR, zajmij się reklamą, Ty taki doświadczony obrotny krakuski alfaholik jesteś ;)
No w sumie wypada się pojawić i pokazać ;) więc jeśli będę w stanie się pojawić to również wpadnę czekam na jakieś konkrety ;)
to ja proponuje 8-go o godz. 11 na parkingu pod Krokusem. Pasuje ? :D potem sie pomyśli co dalej...jak ktoś może wziąć grilla to niech weźmie :)
Czemu nie gdzieś bliżej centrum? :P Np dach galerii kazimierz?
mi to jest obojętne gdzie się spotkamy. Z reguły na spotach regionalnych spotykamy się właśnie przy Krokusie, bo tam najłatwiej dojechać osobom, które nie znają Krakowa. Nie wszyscy trafią do Galerii Kazmierz...więc ja bym zostawił Krokus, no chyba, że wszyscy zainteresowani wiedzą jak na Kazimierz dojechać