Ligara z p.Magierą akurat pomyliłem. (widzę, że również jestem źle poinformowany w kwestii faktycznego właściciela GTA ;) )
Printable View
Ligara z p.Magierą akurat pomyliłem. (widzę, że również jestem źle poinformowany w kwestii faktycznego właściciela GTA ;) )
no widzę że moim GTA czyli autem mojej żony:) już paru ziomali się porusza hehehehe a najlepsze to jest to że same krejzole:) o bosssshhhhhheeee :)
---------- Post dodany o godzinie 14:35 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 14:32 ----------
zaślep EGR w tym letadle -będziesz szybciej.W razie czego wyskakuj nad koloratą.
problem w tym że nie mam miejsca w bagażu podręcznym na spadochron
może spróbuje tak jak Indiana Jones na dmuchanym pontonie
chyba musze tu złozyc oswiadczenie:D bo sie normalnie moim autkiem panoszą chłopy:D dla wyjaśnienia jedynym GTA w Żywcu jeździ baba:D i kiluje :D czasem.... Bo ktos tu pytał o spalanie zimą...:D No jest jest..:D ale pierd... spalanie:D za te chwile radosci:) to większy odlot niz jakikolwiek dopalacz,tudziez z apteki:D... No wiec prosze sie tu mi nie podszywac:D
a co do meliski to nic takiego nie bylo w umowie ,chyba ze kazdy spot bedzie sie tak "przyjaźnie" konczyl...:D hahah to wtedy pomyslimy o jakiejs znizce grupowej....
A szanowny pan tomaszmagiera moze co najwyzej dwoma prawie gta powalczyc:D :D uhahahah kurde i znów zupa bedzie za slona..:D
A jesli chodzi o propoza z kręglami to w koncu cos na rozruszanie odmarznietych ostatnio części:D dla mnie bomba...
---------- Post dodany o godzinie 15:56 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 15:54 ----------
staraj sie bo ja czekam na wrazenia z koncertu:D
---------- Post dodany o godzinie 15:59 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 15:56 ----------
Wojtek pomponie a nie pontonie:D
hmmm Lola Twoja GTA robi wrażenie nie tylko na męskiej części publiki :) pamiętny lodzik w GTA ehhh
ja myślalam że wszyscy wiedzą do kogo należy najlepszy wóż na Żywiecczyźnie :)
to co?? jakiś spot mikołajkowy czy raczej coś po tym terminie??
btw. Wojtku nie szukasz kogoś kto zaopiekuje się Twoją Mi.To na czas Twojej nieobecności?? :D
opiekę nad mito bedzie sprawował parking na lotnisku mam nadzieje ze dadzą rasy przez 3 dni:)
ej nie szopenem... nawet nie pamiętasz ze to kopernik był :P
a to dobre :P tylko jakie to godzenie się bo ja znam z 3 sposoby i nie wiem z którego korzystać :D
przecież Wojtek napisane ma że odda Mito w dobre ręce :P więc bierz :P