M-ke też bym przygarnął
Printable View
M-ke też bym przygarnął
Z tymi dodatkowymi polarami to jest tak że, 3 osoby przez pomyłkę dostały więcej polarów niż zamawiały i czekamy aż oni odeślą te polary do producenta plus powstało kilka czarnych sztuk z błędem na zasadzie że inny był kolor haftu z przodu a inny z tyłu. Czekamy aż wrócą do producenta te polary od osób które dostały za dużo i wtedy dostanę listę wszystkich dostępnych sztuk. Może jeszcze coś do tego dojdzie bo tak jak mówiłem - producent zamówił kilka sztuk więcej w razie jakichkolwiek pomyłek i to wszystko co sie zbierze rozsprzedamy. a póki co czekamy aż te 3 osoby odeślą swoje nadprogramowe sztuki :)
Gitara.
Jeśli będzie, dla mnie czerwona L, wzór B.
Ok, to czekamy :)
Jak już pisałem, jak najbardziej chętnie przygarnę M-kę, czarną, z wzorem B, kolory haftu obojętne mogą być i te pomieszane, bo i taniej będzie a jak dla studenta to zawsze plus :)
Oczywiście jeśli cały czas mówimy o polarach z:
http://www.forum.alfaholicy.org/skle...zamkniete.html
bo się rozmowa rozwija w temacie polarów z 2010 ;P
Pozdrawiam!
szkoda, że mój polar na ojca jest dobry i mu się podoba, bo bym Ci odsprzedał ;)
byłem z polarem u krawcowej, bo chciałem go przeszyć i zmniejszyć, ale się nie da i powiedziała, że taka rozmiarówka to jakaś kpina, moja L-ka jest za szeroka i za długa na ten rozmiar, a rękawy ma jak w M-ce
szkoda, bo fajny
Pech... :DCytat:
szkoda, że mój polar na ojca jest dobry i mu się podoba, bo bym Ci odsprzedał ;)
Sam nie wiem jak z L-ką będzie w moim przypadku, bo wysoki jestem, ale szczupły i też się boję, żeby nie wisiał jak worek. Ale M-ka ma rękawy faktycznie króciutkie.
Polar ma być przeznaczony do majstrowania przy Julce w chłodniejsze dni, więc tak czy inaczej, będzie dobry. :)
będziesz musiał sporo przytyć do tej L-ki :P
nie należę do osób szczupłych, a był na mnie zbyt obszerny
Jak ktos posiada L na sprzedaz prosze o kontakt na PM z gory dzieki :)
Przypominam że wznowiliśmy zapisy na pozostałe sztuki które zostały po ostatnich zimowych zapisach
więcej info w poniższym poście
|
V
http://www.forum.alfaholicy.org/skle...tml#post772920