Pzdr dla srebrnej z ramkami,która śmigneła wczoraj(19.09) na S1 koło Pyrzowic.Kierowniczka kiwneła,mnie sie nie zadążyło(bordowa 156) Sory:shot:
Printable View
Pzdr dla srebrnej z ramkami,która śmigneła wczoraj(19.09) na S1 koło Pyrzowic.Kierowniczka kiwneła,mnie sie nie zadążyło(bordowa 156) Sory:shot:
se przypomnioł o 3:15 w nocy - lunatykowałeś czy jak ?
ja pozdrawiam kierowce bordowej 156 SI ..... 2.4JTD - przywitane , pogadane , umyte , wypite :D:D:D
bocian jak wpadniesz do mnie na garaż,to tyz Cie pozdrowia :P:P:P
Pozdrawiam kierowcę ciemnozielonej 156 spotkanej około 17-18 na numerkach DZA , spotkanej w okolicach ulicy Michała Siedleckiego ;))
pozdrawiam kierowce czarnej GT TOS ****, lecieliśmy razem Kraków - Katowice w sobotę rano. Przywitaliśmy się przed bramkami KR i potem pożegnali za tymi KT :)
No ładnie, swoich nie poznajesz?? Byles trzecią alfa która nie odpowiedziała tamtego dnia. Aż dziw bierze ze widziałes że kobita za kółkiem, i ze klubowe ramki i ze srebrna. :D Z włoskich wojaży wracalam, na wpół przytomna i musze przyznać że nawet zabytki Rzymu nie zrobily na mnie takiego wrażenia jak ilośc alf na drodze :D
adayeno,wybacz mi :) zresztą za szybko jezdzisz :P:P,ja nie mogłem,bo mnie ten foldzwagen przedemna przyblokował,a przed nim jeszcze cos.
Wczoraj około godziny 12 mijalem chyba 5 albo 6 Alf, ale tylko jedna pani ze srebrnej 156 SW odpowiedziała namachnięcie, zawsze to coś. Pozdrowienia dla tej pani:D