Forum "alfaholicy" a 3/4 kombinuje co kupic zeby to tylko nie byla Alfa, dalej polowa z nich czy passata czy jakąs skode.
Ps. Giulia jest moim mocnym typem.
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
Printable View
Forum "alfaholicy" a 3/4 kombinuje co kupic zeby to tylko nie byla Alfa, dalej polowa z nich czy passata czy jakąs skode.
Ps. Giulia jest moim mocnym typem.
Niektorzy musza brac pod uwage praktycznosc.
Ja mialem do tej pory dwie AR, ale w modelu rodziny 2+2, gdzie jeszcze dzieciaki sa na etapie wozkowym, trudno brac pod uwage Gulie czy nawet Stelvio.
Auta z VAGiny oferuja duzo miejsca, chociaz sa modele innych marek, ktore moga byc ladniejsze.
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Etap wózkowy to max rok. Mi styka 156 z tym małym bagażnikiem.
Wydymione samsungiem.
A czego się spodziewałeś skoro pomiędzy 159, a Giulią nie ma żadnego samochodu marki AR segmentu D, a dodatkowo Giulia nie posiada wersji SW?
Niestety nie każdego stać, żeby kupić nową czy nawet 2 letnia Giulie/Stelvio.
Czy może dla samego faktu zamiłowania do marki mam się zmuszać do kompaktu i kupować Giuliettę?
Wysłane z mojego Moto G (5S) Plus przy użyciu Tapatalka
Giulietta jest ciasna. To fakt. Nawet jak na swój segment. A to że Giulia nie ma wersji kombi to akurat na plus. Dodaje elegancji modelowi. Na potrzeby duzej przestrzeni bagazowej powstalo Stelvio. :)
Ale macie tu rację. Kiedy pieniądze sa problemem to trzeba z czegoś zrezygnować. Z tej perspektywy szkoda trochę tej luki w czasie po modelu 159.
Mimo wszystko, wolalbym chyba pomeczyc się swoją 159 jeszcze trochę czasu i kupic kolejną AR.
Dla Ciebie na plus, dla mnie na minus. I imho żadnej elegancji modelowi nie dodaje, a dodatkowo ogranicza zainteresowanie modelem. Na chwilę obecną potrzebne mi kombi, więc wyklucza to Giulię, a mimo wielkiej sympatii do Stelvio to jednak nie mój typ.
Poza tym jestem za młody, żeby się zamykać na inne możliwości tylko z powodu sympatii do marki.
Owszem może takie V60 nie będzie się prowadzić jak Giulia, ale ma za to świetne 5-cio i 6-cio cylindrowe silniki benzynowe.
Poza tym po co się męczyć jak można spróbować czegoś innego i później wrócić do marki.
Wysłane z mojego Moto G (5S) Plus przy użyciu Tapatalka
Pug 508.
Poza tym, da się w 159 SW ogarnąć z dwójką dzieci.
Albo C5 III Tourer.
Ale nie kałdi, czy passat na litość :(.