Super. Już nie mogę się doczekać jak pozbęde się CD ze schowka
Printable View
Super. Już nie mogę się doczekać jak pozbęde się CD ze schowka
piękny dzień nadszedł ;D paczka przyszła dosłownie przed chwila ;) wielkie dzięki!
a teraz pytanie za 100 pkt jak zrobić, aby działała zmieniarka na 10 płyt plus nasze gadżet? Czy ktoś takie coś robił i czy może pokazać?
Na mnie też czeka w domu ale niestety dopiero w poniedziałek zobaczę bo w pracy:(
Do mnie też dotarła właśnie, zaraz się biorę za browara i montaż :)
Doszła ale narobiłem dziadostwa , chciałem wyciągnąć navi connect+ i oderwałem panel maskujący / widzę że był klejony / gprzyciski się posypały ale mam je wszystkie , niestety mimo prób navi nie wyciąnąłem w te dwa otwory przy wkładaniu płyty włożyłem cienkie śrubowkręty ale to wwszystko , nie idzie , teraz żałuję że się za to brałem , córka zła :( macie jakiś pomysł jak to radio wytargać ?
do mnie dotarła w idealnym wprost momęcie.. listonosz zadzwonił, gdy tłumaczyłem się żonie, mówiąc że nie będe więcej kupował "niepotrzebnych" gadżetów i dupereli do samochodu :D efekt taki że zmieniarkę mam :) tylko nagle nie ma mnie kto podwieść żeby samochód z ASO odebrać :/
- - - Updated - - -
musi iść (mi idzie, ale ciężko dość, więc się namęczyć muszę).. a jak nie, to dalej może też jest wklejone i targać na siłę trzeba :D
Do mnie dotarła w całości sprawiając kupę radości ;)
W skrócie:
- doszło
- działa
- jest zajebiste
- dzięki wielkie, wypijam browarka za organizatora ściepki :D
PS. jak ktoś chce nie porysować panelu to polecam patyczki do szaszłyków, działają cuda :cool:
A u mnie lipa, po podłączeniu w ogóle nie widzi jej radio (zwykłe, bez mp3). Wciskam CD i mogę tylko przełączać pomiędzy CD i AUX (jeśli nei ma cd w radiu to świeci tylko AUX). Próbowałem różne opcje nośników, również podłączać odtwarzacz mp3 do AUX zmieniarki i kompletnie nic :/
Dioda na początku świeciła ciągle (do pierwszego wyłączenia radia), teraz w ogóle. Jedynie po wyłączeniu radia miga jakiś czas. Może w radiu trzeba coś nacisnąć, żeby przełączyć na zmieniarkę? (SRC z kierowajki też nie włącza zmieniarki)
Mam i ja wielkie dzięki mam nadzieje że w weekend zamontuje i będzie bez problemów