-
Też szukam Mito i podobnie jak czyjaś żona z poprzednich postów, na początku myślałam o fiacie 500, ale Alfa z nim zdecydowanie wygrywa. W moim przypadku auto też ma być głównie do miasta, ale i tak nie codziennie, więc diesel odpada. Od czasu do czasu jakiś wypad za miasto pewnie też będzie, a uważam, że takie auto pod maską coś tam jednak mieć powinno ;)
Tak realnie, myślicie, że w okolicach 20tyś. coś w miarę porządnego można nabyć? Śledzę od jakiegoś czasu oferty i niby takich ogłoszeń jest sporo, głównie roczniki 2009 +/-, silniki różne, ale czytając poprzednie posty, sugestie cenowe były powyżej 25k.
pozdrawiam!
-
Moja żona zastanawiała się. Nad 500 ale wygrało mito tym bardziej, że Julka już w garażu...
Ja szukam do 23tys i myślę, że 2011 rok z silnikiem 77KM można znaleźć. Mało jest jednak krajowek z dobrym wyposażeniem. Zależy mi na alusach, czujnikach parkowania i może być sterowanie z kiery...
Wysłane z mojego SM-T813 przy użyciu Tapatalka
-
o proszę :) mito ma pazur, 500 jest śliczna, ale - moim zdaniem, troszkę aż za bardzo cukierkowa. Aczkolwiek piękna :)
Tych mito generalnie jest niewiele, więc tak jak piszesz, łatwo znaleźć TĄ konkretną nie jest. mi zależy na tym, żeby nie była czarna. Wiem, alfy zazwyczaj - ponoć - w tym kolorze są, ale w rodzinie za niedługo się pojawi czarne bmw, więc swoje wolę mieć w innym kolorze. Z tego co widziałam, te mietki generalnie mają całkiem niezłe wyposażenie.
-
Ja mam białą julke i teraz szukam tej brudnej bieli przed liftem lub czerwonej :)
-
to jak znajdziemy takie dwie na Śląsku, będzie idealnie ;)
-
Panowie oglądał ktoś tę?
105KM czyli moduł MA..
Może ktoś coś wie na jej temat?
Szukam i szukam i nic nie mogę znaleźć a budżet już podniosłem do 24tys...
https://www.olx.pl/oferta/alfa-romeo...5-IDrJvMP.html
Panowie sprawdźcie mi po vin ZAR95500001204149 jak wygląda historia tej Alfy?
Dzięki wielkie
-
Ja na dniach będę sprzedawać swoją AR MiTo 1.4 155 KM 2008 rok, salon Polska.
Przebieg 120 tys. Jak na salon PL MiTo dobrze wyposażone m.in. automatyczna klima, sterowanie z kierownicy, B&M itp.
-
Fajny silnik, ciekawe wyposażenie jednak szukam czego bardziej świeżego 2011-2012 :)
-
Rozumiem, powodzenia w poszukiwaniach :)
-
A jaki kolor ma Twoje Mito?