Patrząc na ekipę w tej kategorii jesteś faworytem do wygrania:D moja 155 jest nieco młodsza
Hmm, chyba nie pozostaje mi nic innego jak wygrać swoją kategorię... Cytryną...:( Nie wiem czy uda mi się zaaplikować chłodzenie oleju do zlotu a wtedy wyjazd 155 mija się z celem, na trasie przy 90km/h mam ~100*C oleju...
A w czym tkwi problem z aplikacją chłodzenia oleju? Btw, moja ruina chłodnicy oleju nie ma - jeździ, jeździła i skoro przeżyła ostatnie 8 lat takiej eksploatacji w zielonym piekle, to chyba kielce też przeżyje :P Może zapodaj jakieś dobre oleum? :D Albo płukanie porządne? ;P
No to dziwne bo przecież V6 też ma natrysk na denka tłoków, u mnie w 2.0 bez chłodnicy temp jest jak napisałem, przy kilku wyprzedzeniach na trasie 120 jest w mgnieniu oka więc na torze na bank pójdzie do oporu a nie mam zamiaru rozbierać tej motorowni. Dziwne że Twoja daje radę bez chłodzenia.
A problem tkwi tylko i wyłącznie w terminie dostawy chłodnicy, dopiero w przyszłym tygodniu mogę zamówić jak wymierzę jaka maksymalnie się zmieści:)
Oleum jest Motul więc o jakość się nie martwię.
Zbyt wiele razy coś robiłem 'na oko', ten temat ma być ogarnięty profesjonalnie:)
Meczy mnie kwestia 150 konnych diesli w klasie mini...
Ja uważam, że powinny być w profi, natomiast Krusz, że zostać tam gdzie są. Jak uważacie nie zabije to konkurencji w tej grupie ? Prosze o konstruktywną krytykę mojego pomysłu.