będe:)
Printable View
będe:)
jak nic moja żonka nie wymyśli to też będę. Ale myślę, że jakoś spod pantofla się wyrwę :D
dzieki za spota chodz zabraklo buszmena ,to do zobaczenia nastepnego :)
Zdrowych Wesołych Świąt dla was i waszych rodzin życzy prezes z rodziną ,a teraz spiewaj Michu: łubudubu niech nam żyje .....:P
wiedziałem że nie wytrzymasz i jakieś farmazony popiszesz. a jak ktoś się prezesem ogłasza sam bez wyrażenia woli innych to już jest dyktatura. A jak jest dyktatura to nie może być prezesury bo to już nie demokracja tylko dyktatura. a więc nie możesz się w tym przypadku nazywać prezesem . A więc " summarize*": To co napisałeś jest niepoprawne z punktu widzenia moralnego ale także stylistyki układania zdań w języku polskim, ponieważ już w pierwszym członie swojej wypowiedzi popełniłeś błąd. Mam nadzieję, że Pan "prezes" zrozumiał moją wypowiedź i następnym razem poprawi swoją stylistykę wypowiedzi i wzniesie ją na bardziej zaawansowany szczebel, co może być trudne gdyż świat z autopsji** wie że dyktatorzy raczej miewają z tym poważne problemy, żeby mówić a nie"krzyczeć". życzę wszystkim spokojnych świąt:-)
*SUMMARIZE-ang. podsumowując konkludując***
**AUTOPSJA-badanie zwłok polegające na otwarciu ciała w celu stwierdzenia zmian chorobowych i ustalenia przyczyny zgonu( tłumaczenie dla dyktatorów-doświadczenie)
***KONKLUDUJĄC-podsumowując
........>,\"< . .....♥ WESOŁYCH
._/|_ ........._/|_
.>,\"<........>,\"< ............ŚWIĄT ♥..
" . " + . " + .
" + . " +' . + . " . +.
" .+. +. +. +. +' . + . " + . " + .
___________________$$$$$$$♥
________________$$$$$$$$$$$
____________$$$$$$$$$$$$$$$
______$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
$$____$$$$$$$$$$$$$$$$$$
$$________$$$$$$$$$$$$$
_$$________$$$$$$$$$$$
__$$__________$$$$$$$
____$____#♥#♥__$$$$
_____$$__##♥#__$$$$
________$$________$$
__________$$$$____$$
______________$$$$$$
Z dźwiękiem dzwonów melodyjnych,
Wraz z opłatkiem wigilijnym,
Z okazji świąt Bożego Narodzenia,
Ślę serdeczne te życzenia:
Zdrowia, szczęścia, powodzenia
A w Nowym 2013 Roku marzeń spełnienia.
Serdecznie pozdrawiam.
Buszmeno z rodziną
szczesliwego nowego roku 2013
Dużo zdrowia do naszych Alf i jak ktoś tu napisał, dużo ricambi originali :D
http://forum.alfapomorze.pl/viewtopic.php?t=10651
ja juz się zapisałem a wy??
a ja w maju mam zamiar na majowke pojechac na mazury a w czerwcu jade na koncer bon jovi wiec- odpadamy(ja z rodzina)
emtex odezwij sie bo gadałem z kolegami z fbk i byśmy zrobili jakis spływ weekendowy w maju albo czerwcu no mam nadzieje że ktoś z piły i z HODZIEŻY też pojedzie
Siemanko.no ja sezon kajakowy zaczynam już w kwietniu.oczywiście na spływ z wami się pisze w pierwszej kolejności.mogę zrobić rrezerwację na majowke wtedy jest zawsze najlepsza pogoda:) a w niedzielę cos robicie?
a co kawka ?
Tomasz odezwie się na mój numer to coś wymyslimy.ja twojego nie zapisałem jak dzwoniłes..
emtex napisz mi jaki jest kszt na pw jeśli chodzi o spływ od piątku do niedzieli od kajaka czy też głowy a ja ci dam znać ilu odemnie bedzie chetnych na spływ i kiedy
Czy niedzielne spotkania na lotnisku lub w inny miejscu aktualne?
narazie zimno jest i troche wszyscy nie maja czasu ;(
http://allegro.pl/show_item.php?item=3064400710 ktoś chętny?
a co to ? bo nie moge otworzyc
fiu fiu - jak ktoś lubi małe zwrotne i szybkie cupe to coś dla niego. Tylko trzeba się spieszyć - mało tych autek na europę
on chce kupic 166 3,2Załącznik 88152a nie ją :)
spoko jak narazie jest 350 w wersji specjalnej potem cena spadnie i będzie seria
Rozpoczęcie sezonu 2013 odbedzie sie 14.04 .2013 na lotnisku w Wilczych Laskach k. Szczecinka.
Zapraszamy wszystkich z autami , motocyklami i innymi pojazdami mechanicznymi;)
Na impreze miedzy innymi :
1/4 mili - dla samochodow
1/4 mili - dla motocykli
Pokazy Driftu, drift taxi
Konkurs na najwolniejsza jazde motocyklem
Wybory auta zlotu
Konkurs na najefektywniejsze palenie gumy
Zamek dmuchany dla dzieci gratis
Wjazd 10zl od osoby , dzieci do lat 12 gratis.
wiecej informacji wkrótce... jedzie ktos ?
No jak nie jak tak....
no nie gadaj tomek że coś organizujesz:-)
............ :crazy_pilot:
Tym razem taxi jedzie :)
http://www.forum.alfaholicy.org/zach..._makowice.html 2 tygodnie pozniej jest stargard
kurna nie mam czym jechać
moze wpadne chymś z czym nie bedziecie mieli szans:-)
Jak skończe swoja naprawiać to z wielka chęcia wpadne
oni i tak się przechwalają a nigdzie nie jadą