Pozdro dla srebrnej 156 SW na krajowej 5 mijanej w Ligocie po 15. widziałem i odmachałem
Printable View
Pozdro dla srebrnej 156 SW na krajowej 5 mijanej w Ligocie po 15. widziałem i odmachałem
Widziana zaparkowana dziś we Wrocławiu, na ul. Pilnikarskiej srebrna 156 DW 9***Y. Brakowało znaczka na tylnej klapie, ale ramki były :)
dziś w godzinach poludniowych w okolicy ulicy Hallera we Wrocławiu moja dziewczyna widziała czarną alfe na klubowych ramkach z czerwonym-bordowym napisem na bocznej szybie od strony kierowcy i rejestracją zaczynajacą się na FSF... niestety nie rozpoznała modelu :) ale cytuję "taka mała czarna,chyba mito alba ta,no...14...7" wiec może tutaj dowiem się kogo widziały oczy mej niewiasty :) i pozdrawiam :)
aha jeszcze pytanko: jak rozpoznać na forum osobę po nr rejestr. kiedyś przez przypadek trafiłem na to ale jakoś nie mogę odnaleźć tej opcji teraz.wiem,ze ta osoba musi swój nr wpisać we własny profil.z góry dzięki :)
odnośnie srebrnej POT, to możecie coś więcej powiedzieć? To jest 156? Pełen numer rej.?
Wczoraj w godzinach popoludniowych gdzies kolo 16h jadac z Gryfowa na Jelenia mijalem czerwona 156!!!! Pozdrowienia!!!
15 minut temu biała Giulietta na wn coś tam, ale ładna :P
Wczoraj widziany u mnie w garażu Ceasar07 i jego 156 Cosmo Blue :) :) :)
POZDRO CZAREK ! :D
W piątek pod budynkiem "A" WSB we Wrocławiu srebrna 156 SW na ramkach - tablice PKN, czarno-czerwone kołpaki, gdzieś ją na forum już widziałam chyba :)
A po godz. 20:15 koło Nowego Dworu srebrna 147, tablice DWR, ramki nie-klubowe, chromowane. Przez część drogi jechała za mną, a potem wbiła się przede mnie i mrugnęła awaryjnymi. Odpowiedziałam długimi :)
Pozdro dla kierownika srebrnej 166 DJA ...... widzianej i pozdrowionej dziś na jaworzyńskiej w legnicy :) Kolejna z jaworskimi numerami i znowu odzew był :) A na drodze na Złotoryję choć parę alf mijałem nie widać było reakcji na machnięcia czy zaczepki długimi :P
Pozdrowienia dla kierownika 147 z rejestracją OPO na trasie Nysa-Niemodlin, i dla granatowej 156 SW z którą utknęliśmy w korku w Opolu :)
Widziana Alfa 156 na ul.Orkana eMka wielkie dzieki i buziaki dla Maji
Pozdrowienia dla kierowcy czarnej Brery która dzisiaj jechała za mną na Psim Polu. O ile dobrze odczytałem we wstecznym lusterku, to numery DWR 44** :)
Pozdrowienia dla srebrnej albo błękitnej 147 na 5 w Widawie widzianej po 16
a ja pozdrawiam kobiete ktora jechala wczoraj czerwona Brera okolo 13.40 Poniatowskiego do Bema
Pozdrawiam Karolę z którą jechałam razem (już chyba std) od Kromera do Mostów Warszawskich :lol:[/QUOTE]
Dzieki ,dzisiaj trochę zaspałyśmy...Wiesz, ta wczorajsza impreza trochę dałyśmy w szyje:)))
---------- Post added at 18:16 ---------- Previous post was at 18:16 ----------
Pikolo:}
sorki za:offtopic:ale może co niektórzy nie widzieli
http://www.forum.alfaholicy.org/doln...12_2011_a.html
ZAPRASZAM :)
Pozdrawiam "kierowniczynię" brązowego (bleee) crosswagona (solidnie zglebowanego), widzianą dzisiaj kiedy wyjeżdżała spod szpitala na weigla około południa. Niestety pomimo celowego zatrzymania pozostałem niezauważony...
Pozdrawiam kierowcę srebrnej 156 DLW... często parkuje pod Netto we Lwówku Śląskim, ale ramek ni ma...wizytówkę zostawiłem :)
pozdro dla szarej 159 kombi DZA nr dokładnie nie pamiętam ale było tam na pewno U, którą wczoraj wyprzedziłam :) za wiaduktem w Kamieńcu po 7:33 heheh (gdyż o 7:30 powinnam już siedzieć za biurkiem)
A ja po 16.00 mijałem żonkę Łukasza- ŁYSEGO :)
DZA DZA DZA - cha cha cha
Pozdrawiam :)
dziś w jednym z supermarketów w dziale "dla dzieci" widziana piekna bella-niestety chyba uszkodzona :) Załącznik 41625
no takie bzdury wpajać dzieciom od najmniejszych lat...nie dziwota,ze co drugi jak dorośnie bedzie jeździł golfem :)
gcredhot18 ale perełkę ustrzeliłeś! Boskie! :D
Stereotyp mocna rzecz ;)
Widziałam dzisiaj 156 na ramkach (chyba) wjeżdżającą ok 17:45 na parking w Arkadach ;) Za daleko byłam, aby mieć pewność odnośnie ramek.
Rejestracji też nie pamiętam :lol:, bo ja najpierw na ramki patrzę. Taka jak moja była, czyli ciema :D
Ktoś przyzna się?
10.12 SOBOTA ok godz 7.00 Trasa Strzegom- Kostomłoty (A4) Widziana czarna piękna GT na Wałbrzyskich blachach DB950** Kierowca(niczka) wyprzedził mrugną awaryjnymi, posiedziałem na ogonie, potem ja wyprzedziłem, mrugnołem awaryjnymi. Pozdrawiam serdecznie kierowce.
Poniedziałek 12,12 widziana wiśniowa 156 DDZ na klubowych ramkach na pierwszych światłach we Wrocławiu od strony Bielan. Pomachane- niezauważone ;)
gcredhot18, piękne!!!
Na pierwszy rzut oka myślałem, że to brera Pafki, ale teraz widzę, że GT :)
A na poważnie, to trzeba było otwierać pudełka i zamieniać ustawienie :)
a jak dla mnie ktoś BMKą (klekot) jedzie na tor by pośmigać sobie GT 3,2 ;)
wracając do tematu - pozdrowienia dla pięknej bialutkiej 155 która ni stąd zowąd pojawiła się za mną na maślickiej (około 10) - czyżbym miał sąsiada posiadającego taką fajną 155kę - widziałem chyba tez ramkę z przodu - coś biało czerwonego...