Hahaha, ja znów przegapiłam środe. Wszystko mi sie poprzestawiało, pomimo tego że Aniucha usilnie mi tłumaczyła w niedziele kiedy kolejny spot wypada :D
Printable View
Hahaha, ja znów przegapiłam środe. Wszystko mi sie poprzestawiało, pomimo tego że Aniucha usilnie mi tłumaczyła w niedziele kiedy kolejny spot wypada :D
Dzięki panowie i anie za spota :) Panie przepraszam, że się nie pożegnałem ale nie chciałem tak w rozmowę sie wtrącać :P
aaaaallllleeeee sie zbłaźniłem wczoraj przy wyjezdzaniu z tego parkingu :P haha :0 Zapomniałem, że tam tak ciasno :)
Marcin dzieki za kompa, i Marcin dzieki za uwiecznienie spota na fotach....sweetaśne :P
Mariusz miał kompa :D jemu dziękuj :P
A ja nie dam rady na następny :/
I następny :/
Ehhh... meine Liebe Intercity
przyjedź pociągiem :)
Właśnie pociągiem pojadę, tylko w drugą stronę.
Nie wiedzą, kiedy pracę planować.
Nie wiedzą, że wtedy są spoty w Krk...
Muszę z tym iść do Dyrektora :P
Widzę że spoty krakowskie przybrały na sile więc i ja może się w końcu pojawię ;)
Podziękowania dla Nożownika za kompa:) i za brak błędów. Marcinowi również dziękuję za zdjęcia.
No ja sie dolaczam do podziekowań :) super spocik :) tylko niech mi ktos przypomni co mialem dolac na te wtryski :)
P
Valvoline Diesel Fuel Treatment :P
I nie z allegro,bo tam mają chyba w butelkach sprzed 5 lat :/
Buteleczka na pełny bak.
Trzy serie powinny wystarczyć.
W tę środę mnie nie będzie, ale na następny spot już sobie wolne załatwiłem, więc jak coś podziałasz, to sprawdzimy w następnym tygodniu jak się wtryski mają.
Znacie może jakiegoś speca od obszywania skórą? Trzeba mi obszyć gałkę dźwigni zmiany biegów. Niestety zaczęła mi się też wycierać skórzana kierownica. Da się coś z tym zrobić bez ponownego obszywania tak żeby nie było śladu ?
dzięki Magik :) ale jest niewielka szansa ze wyjeżdze 3 baki do następnego spota :)
w ta srode ktos bedzie?
Nie, no na trzy baki nie liczę :P
Choćby połowę jednego to można by już coś przyuważyć :P
Ewentualnie, zawsze można zwiększyć dawkę preparatu.
Ja raz podawałem go bezpośrednio na wtryski.
Efekt był zaskakujący. Problem tkwi w tym, że producenci wyeliminowali w celu ochrony środowiska siarkę z paliwa.
Valvoline ten efekt niweluje i ma dobre właściwości smarujące.
Tylko nie wiem, gdzie to można kupić w Krk :P
---------- Post added at 09:58 ---------- Previous post was at 09:56 ----------
Na pewno ku..a nie ja :/
Ehhh :/
Ekoterrorysci wszysto chca zazielenic :) Będę szukał i sie okarze, dzięki wielkie jeszcze raz.
Piotrek
z tej stronki ktora podales, jest lista partnerow http://www.valvolinepolska.pl/s,36,c...valvoline.html
w krakowie jest kliku... sam sie zastanawiam nad tym specyfikiem :D
Wiem, wiem. Ale ja kupuje u siebie w Skawinie.
Bo jest jeszcze lepszy preparat Valvoline SynPower Fuel System Cleaners.
Ale ja go biorę od zaprzyjaźnionego mechanika.
Jak kto blisko Skawiny, to może podbić do Cartronic&Auto-Kompleks w Skawinie na Jagielni.
http://www.v-t.pl/foldery/FolderVPS.pdf
znalazlem taki w Krk - czy to jest to samo??
VPS SynPower środek czyszczący do układów paliwowych diesla
http://sklep.abc-filter.pl/index.php...7e6727e7aad0ce
http://sklep.abc-filter.pl/images/diesel.jpg
Tia. To dokładnie to.
Drogie, jak na dodatek, ale mistrzostwo w efektach.
P.S. Za chwile zj..y pójdą, że zaśmiecamy temat :P
yyyy... 231 stron tematu... na bank jest wolny od smieci :D
a tak do rzeczy, to raczej mnie nie bedzie jutro... za to w przyszla srode calkiem mozliwe.
ktos jeszcze bo troche off top sie zrobil.
I jak, bedzie jeszcze ktos jeszcze?
ja mogę podjechać
hmm... ciekawe ile nas bedzie w ta srode ?? :P
to be or not to be... hmmm
I jak było Was troszku? Ja musiałem siedzieć w Katowicach i czekać na opóźnione pociągi :/
4 autka, 5 osób - malo :P
To jak za tydzień byliby wszyscy, to będzie o jedno auto i dwie osoby więcej :P
Załatwiłem sobie wolne na następny spocik :D <YEAH>
może za tydzień i ja bym się zjawił
ja w tą srode jade na wschod pod granice ukrainska. wiec nie dojade na spota :(
mnie nie będzie... sprawy osobiste wzywają mnie do tychów. Więc nie zwiększe Wam frekwencji. :)
Ja się może pojawię. Mam ostatnio przejsciowe chwilowe z czasem... chociaż jak o tym myślę to chyba nie jest tlyko ostatnio :/
ja niestety robie do 24 :/ takze frekfencja bedzie marna
Ja będę.
ja chyba też :P