Siecino jest najlepsze, zresztą Lubie też :P
Printable View
Siecino jest najlepsze, zresztą Lubie też :P
Siecino bardzo, bardzo ;) aż poczułem zapach świeżej sielawy, prosto z wędzarni ...
Robimy coś?
w okolice Drawska to ja też się chętnie przejadę ;)
Całe pojezierze drawskie to bajka dla dwóch kółek :D
Sam tam kręcę korbą kilka razy w sezonie.
Co do spotu to ja jak najbardziej tylko jak trafić z pogodą, bo bez pogody nad jeziorem to......
Nad Siecinem są chyba 2 ośrodki (stare i bez szału) i pole namiotowe. Nad J. Lubie na pewno też coś się znajdzie.
Drawsko i okolice to i ja bardzo chętnie !
Wg prognozy pogody (która oczywiście może się jeszcze zmienić) na pierwszą niedzielę maja - 07.05.2017 - przewidywana jest całkiem przyzwoita pogoda.
Przez sprawy osobiste jestem u***iony do połowy maja więc Wam nie pomogę, ale później, jeśli chcecie mogę popracować nad całodniowym (albo i z noclegiem) wyjazdem w okolice Złocieńca, najlepiej nad Siecino ;) Można pomyśleć o dodatkowych atrakcjach typu ognisko, żagle, strzelnica...
Jak nie będzie padało to jasne.
Powinno tak być. No to o której?
Spoko.
Może i mi się uda podjechać :)
Może jakieś spotkanie w niedzielę ?
Ja jestem za :)
Ze mną może być ciężko a jak już to na rowerze bo blondi spędza weekend w garażu
I jak tam coś wiadomo?
Panowie,
Sobota 17.06, czy Niedziela 18.06 godz. 19:00? Komu jak pasuje?
Niedziela
W weekend dla mnie te godziny odpadają. Tylko w tygodniu, w weekend jak zawsze okolice 14.
Pasuja mi oba terminy
Nie wrzucałem informacji na forum, wiem, że może to być również dość późno, jednak chętnych zapraszamy dziś na godz. 18:30 - Bulwary Szczecińskie.
Idę umyć auto.
https://www.facebook.com/events/2468930629785690/ - Myślę, że mamy już doskonałą datę na kolejne spotkanie ;).
Jeżeli nie wyjadę na wakacje to mi pasuje jak najbardziej bo na pewno będę wtedy u rodziców mam do makowic 10km :) Naprawdę fajne asfaltowe lotnisko
Także oficjalnie, 16 lipca szykuje nam się kolejne spotkanie i tym samym podróż! Tak, tak, ja również słyszę te okrzyki radości, dokładne szczegóły przekaże na początku lipca i standardowo ukażą się zarówno tutaj, jak i na naszym Facebooku.
Niestety będę już w drodze nad Adriatyk ;-) Oczywiście Alfą.........
Ciao Ragazzi,
w najbliższą niedziele (16 lipca br.) zapraszamy Was na kolejne spotkanie i tym samym wakacyjny wyjazd na wydarzenie POWRÓT NA MAKOWICE 1/4 Mili BMW Klub Szczecin.
W wydarzeniu organizowanym przez znakomitą ekipę zaprzyjaźnionego z nami klubu BMW Klub Szczecin będziecie mogli wystartować w wyścigach na ¼ mili, a także sprawdzić przy pomocy specjalistycznego sprzętu Wasz refleks, umiejętności oraz oczywiście czas jaki uzyskacie.
W cenie biletu startowego każdy uczestnik będzie miał trzy starty oraz jednocześnie ewentualnie dalsze po zakwalifikowaniu się do rund półfinałowych i finałowych.
✔ Wstęp na imprezę 10 zł / osoba.
✔ Start: 30 zł.
Zbieramy się o godz. 9:15 na parkingu za Mercedes-Benz DDB Auto Bogacka, a wyjeżdżamy o równej godz. 9:30. (w komentarzu mapa dojazdu)
I jak zawsze zapraszamy każdego pasjonata motoryzacji.
Vi aspettiamo!
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...017/07/165.jpg
jak nic się nie wydarzy to sam się wybieram na ten zlot, mam nadzieję, że w końcu będzie opcja się poznać z kilkoma osobami :)
Cześć Panowie,
co powiecie na wieczorny spot w najbliższą sobotę standardowo przy Szczecińskich Bulwarach?
Jestem na tak ;)
Ja będzie ładnie to będę gdzieś nad jeziorkiem w okolicach Drawska, ale gdyby to była niedziela wieczór.... ;)
Zapraszam dziś na 19:30!
Czy są tu jacyś Alfisti?? Czy wszyscy przesiedli się już do mercedesów lub innych niemieckich wozideł?? :-P Co powiecie na małe spotkanie przy włoskiej kawie?? Była by okazja wspomóc naszą forumową koleżankę Monikę i wypełnić ankiety do pracy magisterskiej dotyczące Alfy Romeo. Środa, restauracja na Placu Orła Białego, godz. 18-19?? Oczywiście koledzy w niemieckich autach też mogą podjechać, a nawet powinni bo to już taka tradycja B-) To jak będzie??
Jacyś są i nadal kombinują jak tu sprowadzić więcej z ziemi włoskiej do Polski :P
A może jakiś spot w weekend? Najbliższy albo kolejny?
W najbliższy jadę na Forza Italia, ale po nim jestem otwarty na propozycje :)