Przyjedź normalnie na 3 stawy, a z nich pojedziemy na dół na ślizgawke jak się zbiorą ludzie
ślizgawka jest samochodowa ? czy osobowa :rolleyes:
i taka i taka :D
nie jadę zimno jest
Mnie raczej dzis tez zabraknie takze pzde do next time :-)
Było git, kilometrów narobione :D naślizgane też trochę:D krawężnik zahaczony :D więc było GIT :D
Dzięki ConSpir za ramki :D zwrócę wkrótce :D
Witam mam pytanie , wie ktos gdzie znajde jakis dobry sklep z czesciami do zawieszenia do belli ?? chodzi o to zeby byly w miare w dobrej cenie i z pewnego zrodla :P moze ktos na forum zajmuje sie sprzedaża czesci ??wstepnie chodzi o caly przod zawias czyli wachacze i tulejki stabilizatora + tyl lewa strona komplet do alfy 156
Gdzie wy się tak bawicie- przelatywałem wczoraj około 22 i alfów nie było.
w dupie a nie na muchowcu :D tym razem byliśmy na... 3 ślizgawkach :D sprawdzaliśmy kaj lepiej :D i szukaliśmy reszty ekipy czwartkowej, która podała zły punkt na mapie
Na muchowcu to był dramat jak raz byłem. Tam się nie da ślizagać. Tam jest(było) lodowisko. Lepsza jest dla mnie średnia przyczepność niż zerowa.
Witam nie chce mi sie pisac nowego tamatu ale wie ktos moze jaka srednica gum stabilizatora do 2,4 jtd bo reszte mam ok sprawdzalem wczoraj na stacji i nie mam luzow a jednak cos stuka
musisz wejść pod samochód i zmierzyć, wtedy będziesz wiedział na 100% :)
Damian podopwiem Ci że 22, albo 24, albo 26 mm :) Mam nadziję że ta podpowiedź rozjaśniła Ci "temat" :)
Tyle to juz zdarzylem sie dowiedziec ale myslalem ze ktos z was juz wymienial i wie dokladniej :P no ale nic bede musial wejsc pod auto i zmierzyc bo eper pokazuje caly stabilizator jako 1 element
jutro jakies spotkanie
no ba
Damian, wystarczy mocno skreciec kola, suwmiarka do reki i heja.
No kurde był bym tylko o 20.00 to ja na wigilję ide, taką męską. Pewnie za tydzień wpadne.
DAmian tylko uważaj, Ja musiałem kupić 1 mm mniej, bo tam kaj masz gumy to się lubi drążek troche wytrzeć i średnica się zmniejsza, zresztą już często podobny przypadek słyszałem, że ktoś kupił taki jak do niego, a okazało się, że jest luźny :)
Kto jutro będzie?
ja pracuje :D
ja pracuje do 22
Ja se bede
Melduje się, że będę :)
ja też raczej będę
ale ze niby jak ? niebieski czy gdzies indziej ?? moze wpadne :D
:) !!! Zielony, Damian Zielony !!! :)
a kaj to jes ?
obok niebieskiego (jak wyjeżdzasz z niebieskiego to w sumie wjeżdzasz na zielony prawie :) to jest ta druga połówka parkingu )
Widzicie nawet bocian nie wie gdzie to jakoś trafie
Haha wytrwali najlepsi :P aha izany to byl prezent pod choinkę :P (mandarynka ) zeby nie bylo ze jestem zly :D
Ma ktos instalke do tapatalka pod androida na kompie i moze podeslac ??
Instalka na chomikuj powinna być :> Jak coś podeślij link to Ci pobiorę bo mam tam od cholery transferu
Dzięki, za tydzień postaram się odwdzięczyć prezentem :D
Reszta niech kupi sobie pożądane ubranie i nie marudzi :D
Powrót ciekawy.... 2 ostre hamowania na autostradzie... lewopasowcy zasrani, nie Damian? :D
No baa , jak mozna jechac z przyczepa lewym pasem albo probowac cintkiem uciec alfie 2,4 a pozniej chamowac :P :P hehe
brrrr zimno było w ..uj. Jak się uda do za tydzień
P.S A gdzie ta alfa 166 zginęła co jechałem za nią od roździenia po same 3 stawy...
nie wiem ale wiem ze musicie sobie kupic cieplejsze kurtki :D hehe a zdradze wam jeszcze ze pod koniec byly prezenty :D od mikolaja :D
Podziękówa za spotkanie i sory że tak krótko,ale i tak nie byłem pierwszym który odjechał:)
będzie ktoś dzisiaj??
Niech będzie, pojawie się :)