Pozdrówka dla kolegi który dziś rano pod Plazą zabawiał się z dwiema Hondami i żółtym Leonem :cool:
Printable View
Pozdrówka dla kolegi który dziś rano pod Plazą zabawiał się z dwiema Hondami i żółtym Leonem :cool:
Pozdrowienia dla kierowniczki 147 (blondi) z którą się zabawiłem (objechana) na ul. Kondratowicza w Wawie Wczoraj :P hehe
Kto z forumowiczów (były ramki) zaparkował dziś swoją Bellę w tajemniczym kolorze blue pod Kauflandem w Tychach ok. 14?
Pozdrawiam!:)
pozdrowienia dla ciemno zielonej 155 na ramkach widzianej przed chwilą pod estakadą opolską. Niestety skręcałem w prawo na żabiniec więc nie miałem jak Cie dogonić ;)
a ja z Ligarem pozdrawiamy kierownika białej 156, która dzisiaj ok 00:30 przy placu imbramowskim killowała opla Merivę :)
bianco polare to było nie białe :P
Pozdrowienia dla bordowej 164 na klubowych ramkach która wczoraj zagościła na sikorniku w gliwicach tuż obok mojej czerwonej błyskawicy :)
Pozdrowienia dla (chyba) Łukasza K. widzianego dziś ok. 13 na Reymonta. Wychodziłem właśnie z parku Jordana i mignęła mi 155, bardzo podobna do Twojej :)
Pozdrawiam również ... ale to nie byłem ja :P
Hmmm kogoś miałem pozdrowić ale nie pamiętam kogo za kimś jechałem w M-ce aż do KAtowic miał czerwoną Alfe 146 bodajże T.S. 1.X rej SO....
Kogoś od nas jasno-niebieska-wodna Alfa 156 COmbi po FL bodajże która staje często w KAtowice-Centrum w pobliżu Spiża? (obok Żabki).
Współczucia dla właściciela, dziś idąc do pracy zobaczyłem tylko całą Alfe spaloną.... jedyne co to chyba Felgi zostały całe i nie wiem jak silnik... ale kabina cała spalona chyba kogoś zdenerwowało to że Alfa stała na całym chodniku często i rzucił jakiś "niedopałek"
Dzis ok. 16 wyprzedzałem ciemną 147 w gorzycach niedaleko koscioła, która mnie później dogoniła na skrzyzowaniu w Gorzyczkach, bo jakis stary pacan zawracał na 5 (dosłownie) razy, autem pokroju matiza!!! na ulicy gdzie 156 taki manewr wykonuje sie na max 2 razy:) miałaem tabliczki klubowe, może ktos sie dopisze do klubu:)
oj smutek ,smutek cały weekend w okolicy jastrzębia i na 7 machanych alfek TYLKO jedna odmachała...;-( szkoda morze następnym razem ... pozdrawiam
Pozdrowienia dla kierownika czerwonej Mito spotkanego dziś w Wygiełzowie, odustronne powitanie:D
dzis widziane: 156 sedan jakis kameleonowaty kolor:)w Radlinie (na swiatlach do kwk marcel), a nastepnie czarne Mito (na światłach obok stacji paliw Crab) blachy miało SWD, widziani ok godz. 14.
Dzis widizany Kolega w cieno zielonej 156 widziany na rondzie kolo piekarni jaworek - ps kolega byl na spocie pod graffiti ale zapomniałem nicka:)
Ja pozdrawiam jasną niebiesko-wodną 147 spotkana w Zakliczynie puściłem awaryjke i ku mojemu zaskoczenie Kierownik odpowiedział tym samym
Sorki za podwojenie nie wiem jakim cudem ale już poprawiłem
Pozdrawiam kolegę i towarzyszkę Jego z czarnej 145 na czarnych felgach i wielu naklejkach ;) Oraz oczywiście oklejonej alfaholicy.org ... na blachach CIN - widzianego wczoraj w Bonarce w krakowie... na wyjeździe wyprzedziłem pasem najazdowym by pozdrowić awaryjką i dostałem długimi ku wzajemności ;)
Pozdrawiam znowu 159 sw 1.9jtdm, którą spotkałem na ul. Nowosądeckiej i za którym znów ładnie cisnęło się ale nie wyprzedzałem do ostatniej chwili, bo opon nie zmieniłem a mam totalnie łyse z przodu chwilowo i nie chciałbym sobie zapewnić liftingu w przypadku ewentualnej buby ;)
Pozdrawiam kolegę ze srebrnej 147 z ramkami który podjechał dzisiaj pod Centrum Inicjatyw Gospodarczych Bieruń i zaparkował bellę przed budynkiem.
Pozdrowienia dla slavik'a któremu przez chwile siedziałem na ogonie na Andersa, niestety nie odmachała ale jesteś usprawiedliwiony:) romawiałeś przez telefon:P
oraz
dla kolegi w czerwonej 156 który śmignął pod moim domem;]
Jak jesteśmy przy Bieruniu, to pozdrawiam mbos'a, którego bella zawsze stoi zaparkowana obok drogi (była bella GrzesiaZar'a). A w ogóle, co jest z Grzesiem?:confused:
No i pozdrawiam wszystkie Alfy, które dzisiaj spotkam w drodze do Gdańska. Proszę odmachiwać czarnemu Jeep'owi Grand Cherokee 4.7 V8!:happy:
Nic, idę wypić kawę i papapa:wavey:
Quattro Ty to się wozisz:P:P
Pozdro dla kierowniczki czarnej GT na tablicach DW .... pomachane - odmachane dziś przed wjazdem do Focus Mall w Rybniku:)
No właśnie bo mnie to zastanawiało że jak zawsze jechałem przez Bieruń to przy drodze głównej stała Bella identIIIko jak od Grzesia.... ale rej mi się nie zgadzała... i myślałem kogo to.
i Co z Grzesiem bo coś cisza jak nie wiem... ?
Dziś spotkałem ZERO Alf dlatego... pozdrawiam :D
Pozdrowienia dla kierowcy granatowej 147 mijanej dziś na Głowackiego ok. 18:20. Pomachane - odmachane - 1. RAZ!! :D
Znów widziałem smutne zdarzenie. Współczucia do kierowcy granatowej 156 rozbitej w drobny mak dzisiaj na skrzyżowaniu koło salonu Hyundai'a. Mam nadzieje że kierowca i pasażerowie wyszli bez szwanku.
Pozdrawiam dla kolegi w ciemnej 156 ze spoilerkiem, na ramkach Alfaclubu spotkanego pod Lidlem na Wielickiej w Krakowie. Zostawilem Ci wizytowke Alfaholikow za szyba ;)
wł. czarnej gt na sci który dzis przeleciał na czerwonym :) koło auchana w chorzowie :) zjazd na DTS
Pozdrowienia dla kierowcy granatowej Giulietty widzianej dziś na skrzyżowaniu Rajskiej z Łobzowską :D ale miałem minę :eek:
Pozdrawiam 147 na blachach DSW, którą wyprzedzałem w trasie do zgorzelca :)
CZerwona 147 (na ramkach jeśli mnie wzrok nie mylił) na dużym skrzyżowaniu przy Punkcie 44 w KAtowicach o godz ~ 8.00 dzisiaj tj 12-11-2010r.
Rej SK, kierowniczka w czarnych włosach :) byłem przechodniem akurat i się spoglądałem ;) Pozdrawiam