pozdro dla kolegi w czerwonej 147 KR na ramkach pomachane odmachane :D
Printable View
pozdro dla kolegi w czerwonej 147 KR na ramkach pomachane odmachane :D
a ja pozdrowie sobie wszystkie alfy mijane dzis na trasie pszczyna opole niemodlin nysa|:) kilka nawet lapki byly:)
pzdr dla białej 147, która wczoraj stała na skrzyżowaniu Andersa z Partyzantów ok. godz. 19 - rameczki były więc klubowicz....
oraz dla srebrnej/stalowej (chyba 164) na blachach SZY która stała wczoraj nad jeziorkiem Żywieckim na zaporze przy zajeździe, również na ramkach klubowych
pzdr
No wiesz... Idziesz, mówisz że chcesz Porsche, płacisz i dostajesz. Tak samo z Lambo i Viperem. Żeby kupić Ferrari to trzeba się trochę postarać i jakieś testy przejść jeśli się nie mylę :D
Poza tym niektórym troszeczke brak motoryzacyjnego gustu bo mając tyle $$$ kupują niemieckiego woła i Ałdi ;P Ja miałbym zupełnie inne typy ;-)
Koniec OT Kolego bo zaraz nas zrugają ;-)
pozdrówki dla srebrnej 164 blachy z SH - widziana na rogu Miarki i Chorzowskiej ;-)
oraz dla srebrnej/stalowej (chyba 164) na blachach SZY która stała wczoraj nad jeziorkiem Żywieckim na zaporze przy zajeździe, również na ramkach klubowych
To moze ja byłem bo często jestem na zaporze w tresnej:)
Pozdrowionka
Pozdrawiam wlasciciela ciemnej 166 na ramkach, widzianego dzisiaj rano kolo 9:20 na rondzie Matecznym. Z tylu wiozles duzego psa :)
pozdrawiam właściciela granatowej 166 na klubowych ramkach widzianej wczoraj popołudniu w BB na parkingu kolo bloku przy Wiśniowej 9