Pozdrowionka dla czarnej 147 GTA widzianej pod szkołą muzyczna w Żywcu:) Często tam widuje kolege niezła fura:D
Printable View
Pozdrowionka dla czarnej 147 GTA widzianej pod szkołą muzyczna w Żywcu:) Często tam widuje kolege niezła fura:D
pozdrowienia dla nerwowego Pana z bordowej 145, który mnie "poganiał" dzisiaj na Śliwki w Gliwicach kolo 15;)
wow dzisiaj tego było :D :
- pozdro dla czerwonej 146 na blatach SLU droga - Lubliniec - Koszęcin
- i dla czarnej 146 STA w Tworogu,
- i dla granatowej 156 w TG
:-)
witam kolege :) miło mi że drugi raz zostałam "chłopem" ...bo kobiety przeciez nie mogą jezdzic GTA :D tam codzien podjezdzam,stoje ,bo pracuje obok galerii...:) hmmm domniemam ze nie po wyglądzie zostałam nazwana kolega...:D raczej nie ma problemu ze mną zeby odróżnic :D pozdrawiam
pozdrawiam czarna Alfe 159 KOS w Czechowicach około 14:00 ( chyba RYDZU) oraz , śliczną Blondynkę w 147 również czarna w Bestwinie 14:10 .
pozdro dla oramkowanego Goopcia :P na 1 obok hoteli na ząbkowicach o ok 15:30 :)
Pozdrawiam kolegę ze srebrnej 156 STA, na którego trąbiłem dzisiaj w TG przed 19, na skrzyżowaniu sienkiewicza i powstańców śląskich, jak wystraszyłem to przepraszam, ale inaczej kolega by mnie nie zauważył ;D