No to juz ladnego grilla zrobic mozna :D nad miejscem trza pomyslec, takim co by nikt sie nie przypierniczal.
Printable View
No to juz ladnego grilla zrobic mozna :D nad miejscem trza pomyslec, takim co by nikt sie nie przypierniczal.
dobrze ze pierwszy z griliem zadeklarowal sie Radziu przynajmniej bede widzial ile zjecie bo nastepny grill u mnie
a u mnie skromnie po kielbasce i do domu a i suychary z piekarni tez zalatwie i po wiosce przejde bo bambrach to i ogorek sie znajdzie
---------- Post added at 23:22 ---------- Previous post was at 23:20 ----------
kawe w termosach zabrac bo gaz idzie do gory a ja mam butle zreszta znacie moja historie z gazem
Buszmen, na kielbake jedna to auta sie odpalac nie bedzie oplacalo ;p a suchary to ja tam jakies pancerwafle z kminkiem jak sie da zalatwie jak tak bardzo chcesz ;p
gardzisz moja kielbasa ???
---------- Post added at 23:28 ---------- Previous post was at 23:25 ----------
rzuce haslo na wiosce to pewnie i jakis prosiak sie znajdzie hehe Impuls tylko w drodze do mnie uważaj podczas wyprzedzania moze lepiej ty jedz przez zelgniewo przez las!!!
Nie gardze !!
Spoko spoko, dam rade wyprzedzic, alfe i tak mam szybsza haha :D
Prosiak, jasne jasne, sam pewnie jakas sarne potracles w tym zelgniewie, i teraz co by nie bylo gadasz ze prosie ze wsi bedzie ;p
a co do grilla Malgosik moja córka lubi karkówke mocno wypieczoną bedzie takowa???
---------- Post added at 23:36 ---------- Previous post was at 23:31 ----------
musiałeś mi przypomniec ze mam alfe wolniejsza a juz mialo z zona cos dac tego wieczora a przez ciebie popsuł mi sie humor i nici z ....
Ojjj tam ojjj tam, dobra ale szybciej wyprzedasz jezdzis i takie tam ;p i mijasz wysepki, ja nie przekraczam 90km/h
No juz humor lepszy? ;p To dobrze, bierz sie za....robote ;p
na 15 maja latwic wolne bo jedziemy do osna na zlot lubuski
Na 15 godzine? Czy na 15 (piętnastego) dnia ktoregos miesiaca? ;p To w piatek w kwietniu jet ?