Melduje że bede starał sie zawitać na 6-7.00 w Cieszynie na stacji BP ;) cierpliwości w oczekiwaniu na pomorzanina :P
Printable View
Melduje że bede starał sie zawitać na 6-7.00 w Cieszynie na stacji BP ;) cierpliwości w oczekiwaniu na pomorzanina :P
Właśnie dostałem oficjalne potwierdzenie z pensjonatu, że mamy zarezerwowane 17x2-os pokoi i 2x4-os. pokoje w tym 3 dwuosobowe z dostawką. Mam nadzieje, że jak ktoś rezygnował i mnie nie powiadomił na PW to przekazał rezerwacje komuś innemu, ponieważ nie chciałbym tam świecić oczami. Co do spotkania w Krakowie przed wyjazdem to proponuje żeby te osoby które są zainteresowane (o 00:00 pod CH Zakopianka) napisały do mnie na PW że jadą (żebyśmy wiedzieli na kogo mamy czekać) lub smsem pod nr 509 340 240.
Pozdrawiam
Witam.
Ja wyjeżdżam w sobotę o 4 rano. Powinnam dojechać na 9-10, wprost na zlot.
Będę miała CB i jak coś to wołam na 28. Nocleg udało mi sie przejąć po Łukaszu_K wiec zapowiada sie wesoło.
pozdrawiam adayena
693649369
Ja też bede rano w Cieszynie na BP. Teraz jeszcze na myjnie, posprawdzać płyny, odwiedzić kantor i bilet trzeba wydrukować. :D
Jeszcze jedno - robię ubezpieczenie grupowe na wyjazd od kosztów leczenia OC i NNW. Wychodzi ok. 3zł za jeden dzień. Jakby ktoś był zainteresowany to niech pisze na maila mat1600@wp.pl (potrzebne jest imię nazwisko, adres i PESEL).
pzdr
Ok ja tez jutro z Patrykiem będę na BP ! Pozdro do jutra !
Ja oczywiście też będę na BP przed Cieszynem jutro rano.
Udało mi się nawet pożyczyć CB, także będę z Wami w kontakcie :)
Autko wypucowane i wywoskowane, także wsiadać i jechać.
Do zobaczenia wczesnym rankiem.
W razie gdybyśmy nie mogli trafic pod BP, mój numer jest taki: 607351918. Gdybyście długo czekali, a na horyzoncie nie pojawi się żadne granatowe bmw i alfa limaka, dzwońcie. Nikt nie podał numeru, ale myślę że tak czy inaczej damy sobie radę. :-)
:DEkipa która wyjechała dzisiaj z Cieszyna w komplecie dotarła już do hotelu .
Udanej imprezy i reprezentujcie Nas godnie