Załóżmy że nie znajdę, za ile podjąłbyś się wymiany łożysk? :)
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
Printable View
Ja jestem świeżo po wymianie całość wyszła mnie 1203 zł (olej, łożyska, uszczelniacze,zbieżność i robota ).
kolego a jak wyjołeś skrzynie bez kanału i bez demontażu sanek? możesz to opisac?
można ją rozebrać na aucie. Tzn ściągnąć pokrywę, wyciągnąć wałki, a później juz ściągnąć samą obudowę która spokojnie wyjdzie góra albo dołem.
A czy ktoś zna jakiś dobry serwis od skrzyń w województwie świętokrzyskim lub okolicach Radomia? Może ktoś z moich okolic (Starachowice) regenerował skrzynię M32. Boję się gdzieś wysyłać w Polskę, bo nie wiem czego się spodziewać.
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
a jak kolego sprawdziłeś luzy na wałkach nie zdejmując skrzyni?? Jezeli bedzie za duzo luzu - zle, jak za mało - zle...
Hej wiesz co w kielcach jest dobry gosciu co się tym zajmuje naprawde polecam...naprawiałem skrzynie od punto m20 i bylem u niego z doradztwem powiedzial co i jak i naprawde zna temat...z reszta duzo osób go polecało...jak cos moge przeslac namiaryzrobi ci to bez wyciagania skrzyni...ja wyciagalem z punto ale robilem to pierwszy raz teraz juz bym wiedział :)
- - - Updated - - -
a mnie remont skrzyni m20 z punto z wymiana wszystkich lozysk wyniósł 800 zł
- - - Updated - - -
ale zeby wymienic na dyfrze trzeba opuscic sanki