my też na wszystko
my też na wszystko
My wchodzimy wszędzie tam gdzie będzie można z kundlem. Z tego co sprawdziłem na teren rezerwatu w Biskupinie możemy wejść z psem, z kolejką też raczej nie będzie problemu, w Wenecji też raczej bez problemu. Na pewno nie wejdziemy do samego budynku muzeum ale to już nie problem. Co do przewodnika to dostosujemy się do większości :)
my też na wszystko
my też na wszystko :)
Wsxystko
Jak szaleć,to szaleć - biorę komplet:glodnaedzia:
Kto M L XL XXL S M L XL XXL marek230482 1 rafal0717 1 madmaxy 1 1 Alfa.kris.k 1 Endrjus 1 Rigidigi 1 Dziubek99 1 1 1 dareme89 1 markach123 1 2 1 Danus77 1 KaaC 1 Czesio rain 1 tomaz 1 1 rivt gipsik85 rk77 Herbig 1 longman87 1 1 owczar 1 RAZEM 1 3 9 4 2 3 1 1 0 Męskich 17 7 Damskich Razem 24
Koszulki zostały zamówione wg powyższej tabelki.
Po złożeniu zamówienia poprosiłem, że jeśli jest możliwość to proszę o zmianę jednej damskiej S na XS. Ale nie dostałem odpowiedzi, więc tak jak napisałem poprzednio, trzymajcie kciuki..
W mailu z zamówieniem podałem in nr telefonu jakby co. I koleś mi odpisuje na tego maila i prosi o podanie nr telefonu.. Tak to wygląda..
Co do atrakcji to mnie kusi wszystko. Nigdy nie byłem w tych rejonach, więc nie będę sobie potrafił odmówić czegokolwiek..
Marek a jak lista chętnych? Wskoczył ktoś za @trucha78?
Ja do niedzieli będę raczej bez dostępu do internetu, także w razie pytań na odpowiedź trzeba zaczekać do niedzieli.
Nie ma chętnego za truchę.
Ja też wszystko akceptuje :)