Giulia i Giulietta nie działa w konfiguratorze.
Quadrifoglio i Stelvio idzie.
Coraz trudniej więc kupić AR. Nie można skonfigurować nawet... A gdzie tu jeszcze kontakt ze sprzedawcą, walka o leasing itd... ;)
Printable View
Już wszystko chodzi, może coś aktualizowali
Witam.
Jak konfigurowałem swoją Giulie to znalazłem kilka błędów w konfiguratorze i myślałem że to naprawiają ;) Niestety nie. Dla zainteresowanych wersją business nie zdziwcie się że w Giuli nie można dodać asystenta kierowcy plus mimo, że pokazuje że w takim przypadku wypada pakiet flota a dodany zostaje pakiet flota plus. W praktyce można dodać pakiet akp i nie wyrzuca pakietu floty tak jak jest to na Stelvio :)
od samego poczatku bylo pelno bledow w konfiguratorze. kilka razy nawet wysłałem info do fca, odpisywali/dzwonili cos czasem poprawili, ale zawsze bylo cos nie tak. to samo bylo z cennikami, choc tu chyba w koncu jako tako to ogarneli w zeszlym roku
Widać nie do końca skoro jak zamawiałem auto miesiąc temu to byłem informowany, że w przypadku dobrania akp wypada pakiet flota i nie ma go w wykazie wyposażenia (mówię o ich systemie a nie konfiguratorze gdzie w ogóle nie można dodać akp). Tydzień temu rozmawiałem ze sprzedawcą, który powiadomił mnie że jednak pakiet flota nie zostanie wyrzucony. Samo życie :)
system wycen do oferty to jeszcze osobny konfigurator ze swoimi osobnymi problemami, a system zamawiania auta to jeszcze kolejna sprawa. z każdym były jakieś jaja jak kupowałem auto.
Auto Świat ostatni numer - utrata wartości Stelvio - nie chcę spoilerować, ale niezły wynik :-)
poprawka - przedostatni numer, z 20-go maja...
Powodem spadku sprzedaży Giulii w tym roku może być też nowe BMW 3 - Niemcy wystraszyli się Giulii i nowa trójka znów dobrze się prowadzi. Szkoda...
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Nie jechałem jednak słyszałem z góra inne opinie, że kompletnie nie umywa się do Giulii. Opinia od zawodowego kierowcy wyścigowego, który strasznie zjechał nową 3kę, kupuje Giulię (wersję podstawową Business benzynę 200KM, do zchipowania) bo "w końcu Alfa zrobiła auto godne marki, które się znakomicie prowadzi".
Ktoś jeździł obiema i jest w stanie się wypowiedzieć?