do mnie tez juz przyszły :)
Printable View
do mnie tez juz przyszły :)
Ramki super
Ja mam pytanie, jaki dostawca dostarcza paczki i w jakiej formie? Przesyłka do mnie została wysłana 1 stycznia 1970 roku i do tej pory jej nie ma, mam oczekiwać paczki? listu poleconego? Poczta Polska? InPost?
Aha... dziękuję bardzo za wyczerpującą wypowiedź ze strony administracji...
napisałeś że wysłano do ciebie ramki 01.01.1970 - skąd takie info masz ?
- - - Updated - - -
oczywiście rozumiem irytację jeżeli czekasz już długo na te ramki ale pisałeś do adm. w tej sprawie z podaniem danych swoich z zamówienia ?
paczka / list zawsze może zaginąć ale osoba wysyłająca po nr nadania może sprawdzić co się dzieje z przesyłką
chętnie napisałbym do kogo się zwrócić jako osoby wysyłającej ramki ale nie mam pojęcia niestety kto to robi / robił w momencie twojego zamówienia
Ja też jak zamawiałem ramki w statusie zamówienia miałem datę 01.01.1970 :) Ale ramki przyszły mi po ok tygodniu od przelewu kasy
aha - czyli już wiemy skąd ta data
teraz pytamy oficjalnie -
kto zajmuje się realizacją zamówień ramek ?
i czekamy dwa dni na odp
potem lecim dalej
Bo to najprostszy sposób aby nikt się nie czepiał że ramki jeszcze nie wysłane, wpiszą sobie 01.01.1970 i po sprawie, wysłane, wysłane.
Ja kasę wysłałem: Opłacono 11-04-2013, dziś jest 25 i nawet nie wiem w jakiej formie mają te ramki przyjść... a to ważne bo nie wiem czy szukać na poczcie poleconego czy paczki (2 różne poczty w moim przypadku)
W razie problemów ze "Sklepowym" można kontaktować się przez e-mail:
don@grela.org, GG: 1905011, telefonem: 530 097 046
Telefonów "Pan" nie odbiera, na emalia nie odpisuje. A administracja milczy, ot co.