-
wgraj sobie PRO1 i będziesz miał odpowiedz, w najgorszym przypadku nie odpalisz auta i wrócisz do fabrycznego softu :P
btw. kwp też zczytuje wszystkie dane przy łączeniu z ecu i kopjowaniu backup'a więc wnioskuje ze jeszcze nie zgrywałeś kopii swojego softu.
http://www.youtube.com/watch?v=Lo6WmQ0aPUM
powinno byc wszystko jasne
na pierwszej stronie masz 2 pierwsze posty, jest orginał, ~180-190km i 170km od kolegi nizej zrobiony u jakiegos tunera.
-
No to zapinam jutro pro1.
zobaczymy co padnie pierwsze sprzęgło, przeguby a może turbo. Tak czy owak, jest adrenalina jest zabawa :D
-
nic nie padnie jak nie będziesz jeździł pałował silnika bez rozumu, chłopaki jeżdzą do tej pory i nic sie nie dzieje, tylko mój silnik eksplodował bo baba wrzuciła prwszy bieg zamiast 3ciego :D ale to nie ma związku z czipem na pro1 ten samochod to będzie rakieta ;]
-
czy posiada ktos interfejs galeto lub kwp 2000 z okolic lodzi, zgierza, ozorkowa? chce zgrac mapy od siebie i wgrac do innego auta, oczywiscie za udpostepnienie interfejsu odwdziecze sie ;)
-
po podłączeniu galletto do mojego auta otrzymałem takie numery: numer HW: 0281001936
wersja HW: 00
Numer SW: 1037354263
wersja SW: 0000
czy ma ktoś oryginalny wsad ?? i co mi to da chciałbym wiedzieć ?? na razie odpuszczam program bo zima idzie to i tak nie będzie gdzie spróbować cokolwiek :)
a jeśli miałaby mi się poprawić troszke dynamika bo może moj program jest coś nie tego tam :/
-
macie moze jakis wsad do 166 99r 2.4 jtd 136KM??? i na ile KM NM jak cos???:)
-
1 załącznik(i)
ktoś ma może damosa do edc15c7 z 166?
czy egr switch w tym silniku jest w zaznaczonym miejscu? :)
http://img408.imageshack.us/img408/4...6oriegrsel.jpg
już nieaktualne, switch do EGR znajduje się pod adresem 71AEF, zmieniając z 001 na 000 wyłącza się EGRa :)
Załącznik 40971
-
Witam wszystkich.. słuchajcie po przeczytaniu 20 stron zwątpiłem :) potrzebuje wirusika do mojej belli to są jej dane podeslijcie jakies:
nr sprz. 0281010022
numer opr 1037359786 te chyba dane wystarcza jesli nie to podam cos jeszcze:)
-
-