nooo właśnie z tą jazdą to kiepsko bo musze w stabilizatorze chodzić przez co nie mam wyczucia w gazie i hamulcu i w ogóle mógłbym nie zdazyć przełożyć nogi na hamulec jak była by nagła sytuacja:/
Printable View
nooo właśnie z tą jazdą to kiepsko bo musze w stabilizatorze chodzić przez co nie mam wyczucia w gazie i hamulcu i w ogóle mógłbym nie zdazyć przełożyć nogi na hamulec jak była by nagła sytuacja:/
Oj to Alfa odpocznie od Ciebie trochę co :D
Pozdro Bielik :D już z daleka Cię widziałem :D
seba a widzisz nie zawsze jest czas sie spotkac a ja do szkoły ruszałem bo egzaminy mnie goniły a tak ostatnio niemam na nic czasu ciagle coś a jutro moze nad wisle sie wybiore i na pokazy lotnicze podjade
:)
Nie jedz nad zadna Wisle :P Tam sie samoloty rozbijaja ..
noo a pokazy odwołane podobno.... ostra akcja... i to na sam koniec sie rozjebał koleś masakra...... :( [*]
Jak tam Panowie ;> kiedy jakieś spotkanko ?? :D nic się nie dzieje w tym Płocku :D
Powiedzcie mi, kogo z was widuję czasem przy Orlenie w godzinach popołudniowych w czarnej 156? :P
Arkadius mnie widujesz :D ostatnio w ostatniej chwili Cie zauważyłem :D ale zdążyłem machnąć :D Ale powiem Ci że jeździ po Płocku taka sama Alfa jak Twoja widziałeś może ;> :D
A nie zauważyłem. Wiem, że jeżdżą dwie białe na WP, będę musiał się uważniej przyglądać :D
Panowie lato minie a my się nawet nie spotkamy :( co jest z Wami ;> :D gdzie Wy przebywacie ;> :D