Ja tam nie tak bardzo, bo miał wpaść po adres do Ciebie :P
Printable View
nie bronię ;) ładny miał chłopak samochód :) i ma bogatego tatę ;) dobrze, że tylko nogi sobie połamał bo jest opcja że następny samochód będzie szybszy ;)
jak byś mnie znal wiedział byś że do niemieckiego nie wsiadam :D znam kogoś kto ma coś co bardziej mi leży... i też nie wsiadam ;) ale jak jeździł po Herlinga to pytał o Ciebie... i widzę że do Kamila też miał po adres do Ciebie podjechać... tak że niestety ale w tym przypadku-wypadku musisz wyrywać na one4seven albo na siebie ;) :D
HEHE, ale mnie nieszczęście spotkało wszyscy go znali u wszystkich był a jak mnie miał odwiedzić to chyba z podniecenia się rozbił:D tak musiał gnać;)
Dobra a ja tak z dupy zapytam,
Ktoś orientuje się jak wygląda droga Katowice - Rzeszów (dwie strony?) albo chociaż skrawek.
Prawdopodobnie Niedziela-Poniedziałek mnie czeka coś takiego i nie wiem czy mozna fajnie gnać czy trzeba robić slalom dziurowy
Izane zapytaj Marcina R. :) on tam swego czasu jeździł więc trasę ma w jednym palcu :D:D
btw. uważaj tam na siebie... słyszalam że polują tam na alfy o rej SM :D:D granatowe :P ale może Ci się uda bo masz 156 :P
podobno jak 147 przekracza znak to z asfaltu wysuwają się kolczatki :D
a co dokładnie? Jak lecisz A4 od Katowic to masz do Szarowa masz autostradę, którą omijasz Kraków, od Szarowa do Łapczycy korek jak ch*j, dalej nico luźniej do Brzeska i dalej na Tarnów również. Obwodnica Tarnowa to nowa dwupasmówka. Później znowu jednopasmówka zmieniająca się w okolicach Dębicy w dwupasmową. Za Dębicą znowu masz jednopasmówkę i przed samym Rzeszowem znowu dwupasmówka. :)
Ogólnie w Rzeszowie mają dobre drogi bo prezydent Ferenc dba o miasto... cała trasa też Kraków-Rzeszów jest w stanie ponadprzeciętnym w porównaniu z reszta PL bo niedawno remontowana. O ile nie jedziesz w piątek popołudniu to wszystko idzie w miarę płynnie. Kilka miesięcy temu między Dębica a Rzeszowem były remonty i wstawianie wysepek na środku drogi ale może już to skończyli. Ogólnie ruchu to zbytnio nie utrudniało.
Ale na trasę Kraków-Rzeszów licz koło 3,5 godziny bo tam średnio da się szaleć i nie nadrobisz nawet tymi dwupasmówkami. Ogólnie na drodze sporo ciężarówek gdyż to jedyna droga na wschód a masz tam kilka firm spedycyjnych jak Omega i magazyn Biedronki na Podkarpacie i Małopolskę.
aaa i uważaj na te kolczatki choć gorzej może być jak Ci asfalt zwiną :D słyszałem też że psy dzielą się na smaczne i szybkie oraz że bociany tam pionowo startują bo nie ma gdzie skrzydeł rozłożyć... sam jednak tego nie doświadczyłem :P
Marcin!! a może byś z Mariuszem pojechał co??:D:D
3,5 godziny Kraków-Rzeszów? :D
Ja chce KAtowice-Rzeszów w 3 godziny zrobić :/ na mandaty nie patrze rejestracje zasłonięte i naklejka na szybie, gorzej jak będą stali z suszarą :D
Za Gnojo-ON też gratis mam więc autostrade przejade w mgnieniu oka :D
No i jechać będe w godzinach wieczornych tak aby ruch był malutki :)
Dzięki za info, jak pojade to jakoś się da rade:D