-
sampoziomowanie to ściema z leksza :) nie działa to tak jak faktycznie powinno :) a z drugiej strony to miało to działać tylko po to że jak tył auta usiądzie to automatycznie maiły sie światła obniżyć pozatym na wlaśnie zjazdach podjazdach nie zauważyłem żeby to dzialało a w Toyocie moj tato ma:)
-
Ma ktoś zamontowany HID 5000k w odbłyśniku?
-
-
Cytat:
Napisał
siwy144
TAk ale nie w Alfie.
Jak to świecie porównując z 6000k? Masz jakąś fote?
-
Ok dziś postaram sie zrobić.
-
mam coś nie tak z reflektorem. Jakiś czas temu kupiłem lampy DEPO komplet LiP bo na starych to ja widziałem 5m przed autem. I wszystko było ładnie pięknie aż teraz nagle prawa soczewka świeci na niebiesko a lewa na biało bo mam xenony 5k. zamieniałem żarniki są identyczne a mam też na zmiane 8k i zakładając je lewa ok a prawa na zielono :D co sie dzieje ?? możliwe że soczewka sie jakby pokolorowała ?? jakieś rady jak to usunąć i czy bedzie oki ?:) i jeszcze jedno jak wkładam żarówke normalna to lewa "żółtek" a prawa biały :D
-
witam, mam takie pytanie kupilem taki zestaw
http://allegro.pl/xenon-hid-slim-h1-...594388492.html
i zarniki tak dziwnie mrugaja co jakis czas czy to normalne?? dopiero co zalozone koles od ktorego kupowalem powiedzial zebym pojezdzil troche i powinno to ustapic
mieliscie w swoich taki problem??
-
Nigdy takich problemów nie było i nie powinno być
-
U mnie po 2 dniach jazdy na nowych przetwornicach i miganiu - polecaiala jedna, poszła na gwarancje, po 3 tygodniach poleciala druga ;)
Opinia serwisu - błąd w elektronice przetwornic
-
Sprawdź połącznia przetwornic, szczególnie mase. Jeśli bedzie wszystko ok to prawdopodobnie przetwornice jakieś wadliwe. U mnie nic nie mruga nie przygasa.
Babus masz soczewki? U mnie w mieście jeździ 156 z hidami bez soczewek i prześwietliła mi pare razy mózg. Dodam że jechałem ciężarówką!!!