Dzięki wielkie. Przesyłka dotarła dość SPORA :) Jutro są plany na wymianę. Zrobię fotki przed i po wymianie.
Printable View
Dzięki wielkie. Przesyłka dotarła dość SPORA :) Jutro są plany na wymianę. Zrobię fotki przed i po wymianie.
witam, również poproszę o dane do przelewu i jaka kwota łącznie na pw za emblematy do alfy 156 SW przed fl (przód + tył)
Załącznik 37184tak wyglada ten czarno szary na beli
wszystko ok, tylko kilka bąbelków widać ;) , weź igłę lub skalpel "dziubnij" w nie i dociśnij, znikną i śladu po nich nie powinno być, taka rada moja :)
widzę że już chyba do wszystkich doszły, dzięki za zamówienia i zapraszam, odpowiedzi wszystkim zainteresowanym wysłane!
Pozdrawiam i udanego weekenda!
Wiertło
Kolego, jak za takie pieniądze to nie mam osobiście żadnych zastrzeżeń... Porównaj sobie cenę oryginalnego emblematu i zadaj pytanie, czy jakiekolwiek drobne uwagi mają tu sens? Przecież nikt nie ogląda z kilku cm na co dzień naszych emblematów, a na pewno alfy wyglądają o niebo lepiej niż z paskudnymi wyblakło-odkruszonymi emblematami :)
Osobiście polecam kolegę i jego emblematy, za te pieniądze nic lepszego nie wymyślicie :) Pozdrawiam,
GrzesiuŻar
Chciałbym zamówić dwie naklejki do alfy 156 przed fl, prosiłbym o dane do przelewu na pw
Witam, poproszę o dane do przelewu i jaka kwota łącznie na pw za emblematy do alfy 147 przed fl (przód + tył)
ja tez poprosze o dane do przelewu i cene dwóch naklejek - przód i tył do alfy 159 sedan .
Jak widac obok moje logo już nie istnieje :)
Koledzy, jest tu gdzieś jakiś manual jak tą ładną naklejeczkę od Wiertła nakleić na emblemacik tak zeby nie odeszła po kilku dniach ?
Witam, proszę o dane do przelewu za 2 naklejki (przód i tył) do 156 sedan.
Pozdrawiam