spoko, niedziela moze byc!!
dublin????:( ponure miasto, potrzebny jakis dobry przewodnik;)!!!
dla coolkida to prawie dwie godziny drogi!!!:(
Printable View
spoko, niedziela moze byc!!
dublin????:( ponure miasto, potrzebny jakis dobry przewodnik;)!!!
dla coolkida to prawie dwie godziny drogi!!!:(
No to myślę że mamy datę ustaloną na 27! Teraz czas na miejscówkę. Dublin jak najbardziej. Tylko panowie chyba nie będziemy ładowac się do centrum, bo po co i co tam robic? Niech się wypowiadają panowie z okolic, którzy mają jakieś pojęcie o lokalizacjach. Może jakaś plaża? Ja się przystosuję!
Jak wybierzecie centrum to w sumie źle nie będzie. Wtedy zabiorę siostrę ze sobą, bo w IE już jest ponad 4 lata, a jeszcze w Dublinie nie była :P (poza lotniskiem)
ja znam fajna miejscowke:):):)!!!!!!
w Bray jest calkiem fajnie, z plaza!
W bray i moze jest fajnie ale jak bedzie pogoda to ludzi kupa i nie bedzie gdzie stanac a jak pogody brak to nas wywieje.
Pojechales czester po bandzie 166 po lifcie jest naprawde smaczna i trudnodostepna :)
Panowie ze względu na pogodę myślę że plaża odpada. Jak trafimy na deszczowy dzień (na 90%) to na plaży staniemy na 10min i pojedziemy wszyscy przemoczeni do domów. Nie mogliśmy się zgadac latem, ani wiosną no to teraz mamy ograniczenia w wyborze miejscówki.
Ewentualnie jak to będzie plaża to żeby była jakaś kawiarnia w pobliżu!
Tak teraz podczas pisania tego postu zajrzałem w g. maps i okolice Bray są nawet ciekawe. Do tego jak pogoda dopisze i wszyscy mieli by chęci to z plaży mamy tylko 30km na wodospad w Wicklow.
Co do odległości to poza Jonym to wszyscy mieli by w miarę blisko.
Jak ta odległośc naszemu koledze z Audi A4 nie przeszkadza to ja jestem za!
No to Panowie wypowiadac się.
Arthrm pasuje ci 27 - Niedziela?
Czester pozazdrościł auta!!!
Edit: Ale mam fajną liczbę postów, szkoda pisac następne :D
no tak pora nie jest za ciekawa, nigdy nie wiadomo jaka pogoda nas spotka więc trzeba konkretnie podejść do tematu.
Plaża jest spoko ale w zależności od pogody.
Może ustalimy jakiś drugi wariant w razie by lało, wiało lub śniegiem sypało :)
Ustalamy miejscówke np: słońce świeci to konkretna "plaża"
a jak leje czy wieje to zbieramy się w innym miejscu.
każdy w dniu wyjazdu luka na: www.met.ie i już wiemy gdzie jedziemy :)
oczywiście pogoda zmienną jest i może nas zaskoczyć no ale przecież można się wymienić mobilephone numbersami :) i w razie potrzeby "memory five" i wszystko jasne :)
co wy na to?
---------- Post added at 11:20 ---------- Previous post was at 11:18 ----------
heh ja już wiem....
po tym wszystkim to znowu nas czymś nowym zaskoczysz :cool: