Żonka moja chce się przyznać do machnięcia, ale nie jest pewna godziny ;) tak czy inaczej machamy do wszystkich ale żaden kierowca nie odmachał oprócz jednego Pana w czarnej 156... ;)
Printable View
Żonka moja chce się przyznać do machnięcia, ale nie jest pewna godziny ;) tak czy inaczej machamy do wszystkich ale żaden kierowca nie odmachał oprócz jednego Pana w czarnej 156... ;)
Pozdrowienia dla 10 właścicieli/lek Alf, których mijałem dziś na trasie Rybnik - Gliwice - Rybnik. W szczególności dla Pana z 156 SR.., którego mijałem na Rybnickiej w Gliwicach około 16.10, który jako jedyny odmachał :) Koloru ani numeru nie zapamiętałem, bo rozmawiałem przez komórkę :( No i pozdrowienia dla 11. w tym dniu mijanego właściciela Alfy 145, którego spotkałem obok salonu Skody na Portowej :)
Hmmmm...u nas w Katowicach jest pol na pol, najczesciej machaja i mrugaja te starsze roczniki ( mowie o autkach ) ........w nowszysch niestety najczesciej siedza same buraki co tylko dziwnie sie gapia...co ja robie.....ale ja bede mrugal i machal..:P pozdro
pozdro dla czarnej 156 z "marasem na szybach " pomykającej po średnicówce ok 22 sprawdziliśmy fotoradar i jedno pewne nie działa :)
Pozdrowienia dla pani w czerwonej MiTo na trasie Rybnik-Żory, którą dzisiaj mijałem.
Pomachane odmachane :)
pozdrowienia dla srebrnej 156 z Powstańców z KRK z 9:00 ;)
ładnie 2 srebrne pod rząd wyglądały na drodze...
Pozdrowienia dla Pana z 147 (SI.. albo SJ..) na drodze Rybnik - Gliwice (dziś o 12.20) i pozdrowienia dla właściciela pięknej czarnej GT, której nota bene trochę zajechałem drogę za Wilczą Ale tak tom jest, jak się wyprzedza 4 samochody pod rząd i nagle ktoś zajeżdza drogę. Ale się zmieściłem za tym zawailidrogą :) Mimo wszystko przepraszam :) I to wszysto w ciągu niecałych 60 sekund (najpierw 147 a potem GT). Aha i pozdrowienia dla Pani ze srebrenej GT w Rybniku na Łony - szkoda, że Pani nie reaguje.
machałem pod M1 w Czeladzi do 166 (czarna albo granat) ale Pan popatrzał dziwnie na mnie tylko :( zero odzewu
Dziś na parkingu Silesii ok. 15.00 widziana błękitna 156 SW z rodzinką w środku, mrugałam awaryjnymi ale bez odzewu :(