Nie łączy z telefonem ani z TomTomem. Media Player działa, w menu można wejść.
Printable View
Nie łączy z telefonem ani z TomTomem. Media Player działa, w menu można wejść.
Zdejmij te małą klemę z akumulatora na minutę, może się tylko powiesił. Pamietaj aby po podłaczeniu zrobic kalibrację kierownicy i szyb, jest opisana w instrukcji.
Z tą kalibracją, to takie dmuchanie na zimne. Dwa razy odłączałem ten konektor na biegunie ujemnym, dwa razy na miesiąc czasu. Po podłączeniu choinka na desce rozdzielczej i milion komunikatów co to niby nie działa. Działa od razu wszystko. I wspomaganie i wszystkie systemy VDC (ślisko było, więc można było sprawdzić), drzwi, szyby, bagażnik. Żadne skręcanie kierownicy ani jazda na wprost nie kasuje tych rzekomych błędów. Skutkuje dopiero łindołsowskie rozwiązanie. Zgasić silnik, wyłączyć zapłon, włączyć silnik.
Byłem w Pol-Carze. Faktycznie wystarczył reset. Wg informacji od Pana z serwisu po tej operacji kalibracja jest niepotrzebna. Przy okazji sprawdzono ogrzewanie, które swego czasu nawaliło i czy moja antenka od centralnego jest OK (podobno niektórym wymieniają na nowe) - jest OK.
Dowiedziałem się również, że moja czasami haczącą jedynka i tak jest fantastyczna w porównaniu z innymi Giuliettami, więc lepiej jej nie ruszać. Wniosek jest taki, że mam najlepszą Julkę w Polsce chyba ;).
@radosuaf: Ja też nie narzekam, oprócz odchodzącego lakieru przy czujnikach parkowania (już naprawione) po prawie 11k kilometrach nic się nie dzieje :D Myślę, że to dobry wynik jak na Julkę :)
@radosuaf może nie najlepszą, ale w czołówce (za moją) :D :P hehehehe. Przejechane 13kkm i praktycznie nic. (pomijam urwanie kabelka przeze mnie, skutkujące zapalenie się kontrolki okładzin hamulcowych) :)
No nie wiem. Mam 18 tys. i też najmniejszego problemu.
Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk
Moja dziś skończyła 19 tys i też nic jej nie jest. :) Raz się przydarzyła felerna gumka :D na łaczniku stabilizatora ale to drobiazg :)
6655 Km. Brak.