A tak z ciekawości to jaki powód że wrócił do wałków?Co się działo?
Marcin, olej wałki. Chyba żaden inny silnik ich nie ma i jakoś jeżdżą, wyważ układ korbowo-tłokowy i będzie git skoro i tak silnik rozbierasz.
Z jednej strony tak, mógłbym olać, zrobić bez i może będzie spokój ale z drugiej wiesz że Czarną doprowadzam do stanu fabrycznego, cały czas chcę ją dotrzymać do 25 lat i zarejestrować na żółte numery, uparłem się że będzie w orginale i tak mi juz chyba zostanie :) , może kiedyś ktoś to doceni, już mam satysfakcję z tego co zrobiłem, wiem że już ich niewiele zostało, a ta ma u mnie dożywocie (decyzja już zapadła) więc chcę uratować cholerę :), uratowałem auto przed złomowaniem, zrobię silnik i dalej będę się cieszył z jazdy. No i może w końcu wszystko w niej porobię do końca:).
Nie porobisz, zawsze jest coś co można poprawić;) A jak z silnika wywalisz balansy to i tak nikt nie zauważy:)
Optymista:) Każdy kto ma auto do pieszczenia zawsze mówi że ma coś do poprawki;)
A jakbyś kiedyś chciał jednak pakować 8V to wpadaj do mnie, ogarnie się temat w warsztacie:)
Jasne, tylko termin do ustalenia.
brakuje jeszcze Q4 a poza tym całkiem fajnie kupiłeś