Nie miał byś roboty praktycznie w ogóle,ale problem jest w tym,że ja nie miał bym części hehe
Się zrobila dyskusja o ciekawostce z aukcji do wzięcia :)
Kolego z Alfą za 11. Ja wiem ze 155 to fajne auto ale nawet 75ki z v6 po tyle nie chodzą w Polszy
Pnowie poprawka. Alfa 155 z silnikiem 1.8 TS 8v. Blacharka byla robiona na nowo ponieważ lubie odnawiaś stare dobre samochody z duszą zatem lakier jest w bdb stanie zero rdzy , Autko było robione podemnie. z Cenąpojechałem ale to taki a'la chwyt bo chcialem sprawdzić reakcje. Powiem tyle nie chce stracić na tym autku i powaznie chce go sprzedać za 9.000 razem z silnikiem 2.0 ts ze skrzynią bo inaczej mi sie po prostu nie opłaca sprzedawac tego autka bo troche w niego wpompowałem. Jak mowie nie pali mi sie sprzedawać autka bo jak cena bedzie za duza to poczekam jeszcze troche popieszcze i moze beda za pare lat kosztowały wiecej a bede o nia dbał lepiej jak o dziewczyne :)
...:)
Cóż, to nie sprzedawaj, proste.
Myślę, że 155 wystawiona za cenę powyżej 4 000,00 zł (chyba, że to Q4) to i tak tak, jak by jej nie sprzedawał.
Ot, po prostu humorystycznie traktowane ogłoszenie. Będzie sobie "wisiało" i w 2015.
A niech sobie wisi :D CO mu szkodzi :P
Dokładnie, mi tam ono nie przeszkadza.
Lekki uśmiech nawet pojawia się na mej twarzy gdy je widzę z tą ceną :)
Czas pokaże, czy za parę lat ceny 155 pójdą w górę. Myślę że tak. Jednego fanom BMW można pozazdrościć. Za ładną piątkę np. e28 trzeba dać nawet 10 tysięcy i nikogo nie dziwi że drogo...