Mi jest ciezko wygospodarowac wiecej czasu niestety. Zona z dwulatkiem smigajacym w okolo i drugim dzidziusiem w brzuszku wymaga ode mnie szybkiego powrotu do domu ale robie co moge, zeby sie chociaz na chwile z Wami spotykac.
Printable View
Mi jest ciezko wygospodarowac wiecej czasu niestety. Zona z dwulatkiem smigajacym w okolo i drugim dzidziusiem w brzuszku wymaga ode mnie szybkiego powrotu do domu ale robie co moge, zeby sie chociaz na chwile z Wami spotykac.
wierz mi że doskonale to rozumiem:)
Jak do tej pory nie zauważyłam zniszczeń:) ale muszę dokładnie obejrzeć przy swietle dziennym:)) jak nawet cos znajdę, to trudno..., było tak miło, że nawet jakies straty można przeżyć:)
---------- Post added at 12:10 ---------- Previous post was at 12:07 ----------
Ja też rozumiem doskonale..., ale miło, że chce Ci się chociaż na trochę do nas wpasc:) To samo dotyczy Marcina! Szacun chłopaki!!;)
dzięki Jola:)
Sie dopiero zacznie jak sie drugie urodzi, szczegolnie w pierwszym okresie. Ale bede na pewno w kontakcie korespondencyjnym ;)
oczywiscie nie omieszkam rowniez zamiescic jakiejs foteczki rodzenstwa :)
a nastepnym krokiem bedzie spotowe, KEN centrowe, bezalkoholowe pepkowe :D
Jola a gdzie Twoje fotki z wczorajszego spotkania?:):):)
Marcin, właśnie znalazłam kabel do aparatu i zamieszczam poniżej kilka fotek:):):) ale specjalnie się z nimi nie wyrywałam, bo nie są dobre...Załącznik 42698
Marcin, właśnie znalazłam kabel do aparatu i zamieszczam poniżej kilka fotek:):):) ale specjalnie się z nimi nie wyrywałam, bo nie są dobre...Załącznik 42698