Daj znać sam jestem ciekaw jak u innych będzie pracował:)
Printable View
Tu 2 górne wahacze za 270zł :eek: http://allegro.pl/komplet-wahaczy-go...606310418.html zbliżamy się do cen z AR 156 ;)
Komplet wahaczy przednich można mieć już za około 850 czyli mniej niż jeden ori dolny w ASO:girl_wacko:
tylko co to jest za firma bo nie napisal? Ciekawe jaki jest ten "motohit":D
Witam. Ja polecam wahacze sidem. Mam już je od półtora roku i nic się nie zmieniło. Nic nie stuka nic nie puka. Od 6 miesięcy jeżdżę na 19" profil opony 35. Z czystym sumieniem mogę polecić tą firme. Koszt górnego wahacza to 275zl. Górnego nie pamiętam.
Dodano po 4 minutes:
Dodam jeszcze że sidem w testach wyszedł lepiej niż lemfonder.
motohit to sklep z oleśnicy,
kiedyś do evasiona brałem dolny oddałem po 500 km, chyba fast to był,
do tego jeszcze zaświadczenie że był montowany w warsztacie mechanicznym nie samodzielnie,
sidem podobno montowany seryjnie w autach PSA,
mam teraz prawy górny w 159,
póki co nie stuka ale po powrocie z wakacji w niezłym deszczu zaczął lekko skrzypieć :(
Wlacze sie do tematu wachaczy...mam problem z prawym tylnim wachaczem...tzn chyba gorna tuleja gumowa jest rozwalona bo az mi opone bardziej zdziera z jednej strony....wie ktos jak fachowo sie ta guma nazywa i ma ktos namiary na jakies dobre czesci do 159 sw.czekam na odpowiedz i oozdrawiam.
Dzięki za potwierdzenie, mniej więcej tak to sobie wytłumaczyłem, ale wolałem mieć pewność. Na litewskiej stronie można zamówić ten tańszy wahacz – jest dość długi czas oczekiwania. Ja ostatecznie wziąłem ten poprawiony.
Jeśli chodzi ci o tylne zawieszenie to poszukaj pod hasłem "tuleja wahliwa". Niestety raczej dobrych/tanich wieści nie znajdziesz.