pozdrawiam Maćka widzianego wczoraj koło komisu Kawki o godzinie 19~ :) pomachałem Ci, ale mnie nie widziałeś :D
Printable View
pozdrawiam Maćka widzianego wczoraj koło komisu Kawki o godzinie 19~ :) pomachałem Ci, ale mnie nie widziałeś :D
no ja właśnie też widziałem tylko niebieski dach i czerwoną skórkę :D
pozdrawiam jeszcze granatową 159 RZ widzianą dzisiaj około 13 niedaleko komendy policji, bez ramek ale się przyglądał :)
Mekka znowu Cię na meczu widziałem ;)
Tym razem po, jak jechałeś przez Matejki ;)
Pozdrawiam kolegów widzianych dziś w Zamościu ok. godziny 13 na klubowych ramkach LZ lub LZA (nie zdążyłem zauważyć).
Pozdrowienia dla żony Piotra_C, spotkanej dziś w drodze do pracy około 7.00 przed zjazdem do Urzędu Marszałkowskiego. I już dzień się miło zaczął ;-)
Pozdrawiam kierownika pomarańczowej 147FL widzianego w Kolbuszowej przed 14 i kierownika srebrnej 156 Bez odblasków w tylnym zdeżaku widzianego również w Kolbuszowj.
Pozdro dla kierownika zielonej 156 mijanej dziś na podwisłoczu w Rzeszowie w godzinach popoludniowych. Zamyślony byłem i cie nie zauważyłem, dopiero żonka powiedziała że forumowicz pozdrawiał:)
Pozdrowienia dla NISKIEGO widzianego na Rejtana około 9tej? Czyżbyś był u konkurencji?
Hehe aleś upatrzył. Załatwiałem interesy :D. Również pozdrawiam!!
Pozdrawiam właściciela(lkę) pięknej czerwonej Brery w kolorze czerwony metalic na rej. DW....., który chyba od wczoraj stoi pod sądem apelacyjnym w Rzeszowie:) Mijałem już to auto 3 razy i nigdy nie moge oderwać wzroku od niego:D Kolor robi niesamowite wrażenie - prawie jak z modelu 4C:D
Tez widzialem ta Brere ale pod Galeria Rzeszow. Ten kolor robi masakryczne wrazenie. Ferrari Rosso niech sie schowa.
Dokładnie, już od dawna widuję tą Brere, i nie mogę się napatrzec na ten kolor... przydał by się taki w mojej 9 :p
Pozdrowienia dla białej Brery mijanej na b4 i dla kierownika czerwonej alfy 145 z ramkami alfaholików ;)
Czerwoną Brerę DW miałem okazję prowadzić. 3.2 JTS Q4. Biała Brera co jeździ po Rzeszowie ma zmieniony kolor folią. Też znam kierownika. Motorek 2.4 MJTD. Pozdrawiam obu.
Pozdrawiam kolegę w srebrnej 156 na rejestracjach RDE... z ramkami widzianego dzisiaj ok 14 30 na tyłach pomiędzy dworcem PKS a galerią Rzeszów:) Patrzyłeś na mnie, ja na Ciebie, ale pozdrowienia nie było - ja jechałem, zielonym Suzuki Jimny na rej. KR.... z kogutem na dachu i anteną CB jak pewnie widziałeś :D
Dodatkowo kolegę Kacper, którego to bellę widziałem cos ok 19:30 do Millenium Hall:D
A ja pozdrawiam widzianą wczoraj w Leżajsku cudowną Alfe GTV Spider cała biała z białą skórką jak się nie mylę
Furka dopiero robi wrażenie :)
O to z pewnoscia ja wzajemnie;) Swoja droga wysyp alf... dzisiaj wybralem sie na piknik ze swoja "polowka" okolo 11 i na dlugosci rzeszow - sedziszow co najmniej 12 alf- stad pozdrowienia od bezowego crosswagona RJA, a takze dla kolegi z granatowej 159 na ramkach widzianego okolo 14 kladka rzeszow- pomigane;) i jeszcze dla kolegi z subaru / milocin, ktory robil foty stojac za mna [...] widzialem :D
Hubert - Hundzflot widziany w Dębicy ok 14-stej na 3 Maja (igloopol) w swojej 147 :)
Pozdrawiam kierownika oraz załogę (zwłaszcza piękną (!!!) blondynkę ;)) ciemniej GT spotkanej dziś na parkingu pod MilleniumHall ok 15:00 (rejestracja chyba RBR...) Zrobiłem Wam miejsce o które dziś było widzę ciężko :) Pozdrawiam i thx za miłe słowo! :)
[edit] forza Italia!
Pozdrawiam kierowce 156 srebrnej na klubowych ramkach widzianego dzisiaj o 8,30 w Sokołowie Małopolskim
Pozdrawiam widzianą 156 RMI ciemny (zielony?) Rzeszów światła pola/dąbrowskiego.
Jechałem za tobą tak brudnym autem że nie chciałem na siebie uwagi zwracać.
Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
pozdrawiam 159 LBL z ramkami klubowymi widzianą dzisiaj około 16.30~ na Trasie niedaleko Tarnowa w stronę KRK :)
pozdrowienia dla błękintej 147 dziś na drodze niemce lubartow z klubowymi blachami ok godziny 13 20... która wyprzedzała tak samo ciekawie jak ja :D
Pozdrawiam kierownika czerwonej metalicznej Julki w wersji QV widzianego w Rzeszowie obok dworca PKS we wtorek ok. godziny 15:30 na rejestracjach RZ..... :D Piękna maszyna:P
jak załadowany po sam dach to ja ale śmigaliśmy z KRK, ale dzięki,
mam nadzieje ze to nikt z forum http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll...OW%2F130509930 "Pięcioro młodych ludzi trafiło do szpitali, troje z nich przebywa na oddziale intensywnej terapii. Alfa romeo, którą jechali uderzyła w ogrodzenie posesji na ul. Św. Rocha w Rzeszowie." "Z samochodu pozostał wrak, jedynie bagażnik był rozpoznawalny. "
Pozdrowienia dla kierownika czarnej 156-tki na nr RZ widzianego dziś popołudniu w okolicach Brzozowa ;)
pozdrowienia dla Maćka :)
pozdrowienia dla czarnej 159 sedan wyjezdzajacej z parkingu na Tysiaclecia niedaleko ronda(tzn.kóleczeczka) w poblizu ul.Robotniczej ok.godz.12:30 oraz dla drugiej czarnej 159 sedan widzianej na skrzyżowaniu Krakowska/Rzeszowska/Kosciuszki/Strażacka(jadacej od rynku w strone Rzeszowa) tez ok.12:30.Obie alficzki widziane oczywiście w Dębicy i zapewne żaden z wlascicieli tutaj nie zaglada:D
kwasnybartek no byłem o Janusza w Dębicy ale mam rejestracje TOS ;) bo żeś mnie na Opatów przechrzcił hehe :D pozdrawiam!
pozdrawiam Piotrka Czarnego :)
ps dzieki za wpuszczenie na rondzie, a w zasadzie to sam sie wrylem :D