Vesper chyba coś za tanio... :d
Printable View
Vesper chyba coś za tanio... :d
Dodałem nowy album fotek 147,w profilu:cool: w lepszej jakości. Kameleon prezentuje się naprawdę zajebiś..e.Teraz muszę sprzedać Matizka żony ,może ktoś chętny ;)prawie ful opcja:P
też właśnie tak myślę ładna stoi na wyszogrodzkej złota na full pakiet kubełki itp. chce za nią 14800 do przerejstrowania w sedanie
ja już 3 razy chciałem się swojej pozbyć... ale za bardzo się przywiązałem i nie wymieniam :D
- - - Updated - - -
Vesp3r - http://otomoto.pl/alfa-romeo-156-bose-drewno-175km-skora-C32180806.html
ta jest super :d
też mam wątpliwości ma chęć ale w tą troszkę włożyłem
Panowie, podpowiedzcie gdzie znajdę kogoś kto zajmuje się regeneracją maglownicy? ;)
widziałem dziś ciemną 147 po lifcie WP na ramkach, jest tu ktoś taki ? :D
Lichy na szczęście nie miałeś racji z ramkami:) Dziś przyszły - wyrobili się w dokładnie 2 tygodnie:)
Sasza widziany dzisiaj ok.6.20 w Cekanowie :) (tak, wiem, ze tam mieszkasz) :P
Mnie nie widziałeś, widziałeś moją Alfę - ale najpierw chyba usłyszałeś:P za to ja widziałem i Ciebie i twoją Alfę (no raczej twoje plecy:P)
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=125061&stc=1
Nie no akurat sie obejrzałem i mi smignęła Twoja Alfa :P
dziś widziane 156 w kombi GTA na ramkach na podolach
zajebałem się :)
te "Gta" jeżdzi po starozrebach i jesli czarne i troche podrapane to ma tylko body od GTA
Panowie to kiedy następny spocik? 30 nie dam rady bo lecę do Poznania obejrzeć 4C :)
Robercik może i tak bo stałem na krzyżówkach i tak spojrzałem
Ja w przyszły weekend też nie mogę, bo śmigam do Amsterdamu ;)
może w tym tygodniu damy radę się zebrać jeszcze ? :D
Jestem za najbliższą niedzielą.
A tak BTW, United gra dalej! :D
Widziałem to 4C:) Dupy nie urywa:P
Ale jedno trzeba mu przyznać zajebiste jest i chciałbym takie mieć:)
W ten weekend nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29/30 mogę jak najbardziej. A na kolejnym spocie już bym chciał być :)
Panowie to co 30.III Niedziela ? :)
robimy listę chętnych ;)
1.Seba
ja nie wiem czy dam rade dziś mi jebła chłodnica
Seba, jak wyszły filmiki? Jak dobrze to byś mi wysłał ;p
Vesp3r chłodnica Magneti Marelli kosztuje 282 zł
Extremista filmik w miare wyszedł ;) jutro zapodam na forum ;)
1. Sebaa
2. Adalberto
3. Robert( na 99,9%) jesli spal nie bede :D
Czemu spoty są w niedzielę, jak w soboty ludzie piją :beer: Możliwe, że i ja zajadę choć z czasem lipa, bo z chęcią poznam kto teraz jeździ Alfą w Płocku :) Jak zaczynałem przygodę z Alfiną 14 lat temu, to u nas w mieście były chyba z 4 auta i samo w sobie znaliśmy się wszyscy z gęby :D
Ciao
4) Piotrek :D
I żeby nie było, że nie przyjeżdżam :P przeguby wymienie to jak Radek przyjedzie to mogę go jeszcze raz przewieźć :P
Może i ja się pojawię zupełnie odmienioną bellą ponieważ właśnie siedze w Dieselsofcie :D
Kto jezdzi w Płocku czarną GT?
sebaa to twoja bella stała na miodowej czy radka ??
kambizes co robisz w swojej belli??
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...014/03/283.jpg i wszystko jasne ;)))
No... tera to ta :D
jak odczucia? autko zwawsze?
no właśnie Kambizes, jak zmiany i co na to automat ? :d
Sasza machałem Ci w Imielnicy na skrzyżowaniu, jakoś o... o zachodzie słońca, ale nie wiem czy mnie widziałeś ;)
Wesp3r Radka stała ;) mała awaria :)
Kambinez no widzę Marcel ładnie Ci wyciągnął wykres ;) Ile Cie skasował za taka przyjemność ? :)