Chce się pojawić :P
Da ktoś na PW nr , tel pod który tarabanić :P aby się dowiedzieć , gdzie i o której ?
Chce się pojawić :P
Da ktoś na PW nr , tel pod który tarabanić :P aby się dowiedzieć , gdzie i o której ?
Mnie niestety nie będzie bo alfa stoi w garażu u szwagra od wigilii bo dali mi nie ten przelub co trzeba i założyliśmy stary który się rozsypal po wbiciu 1 ki:-P dziś może uda się złożyć auto do kupy
Wysłane z mojego LT22i za pomocą Tapatalk
jo robia :)
będę
Ciao! Moja firma ma postój aż do 07.01.2013 więc mam wreszcie więcej czasu - też będę ;)
Jo się nudza więc byda ! :) ZIELONY :)
to i ja tez bede :D:D do zobaczyska
Ja też postaram się dojechać, dawno nie byłem.
Może i ja zawitam , w sumie to by było ostatnie spotkanie w tym roku
Kto ostatnio mówił coś o regeneracji wachaczy górnych? Bo mam 1 prawy do roboty jak ktoś coś wie to podeslijcie namiary:-D
Wysłane z mojego LT22i za pomocą Tapatalk
Chyba też się pojawię jeśli zostało mi coś w baku :)
W sumie nie wiem czy trafię na ten parking, ale w razie czego będę jeździł w kółko i trąbił :D
to ja bym może też podjechała... :)
Lizany możesz Ty zabrać kompa coby podpiąć moją alfę?? :D
Jak trafie to bede:P
Gdzie ten zielony?
Wysłane z mojego Galaxy Nexus
wiysz kaj jes niebieski ?
to zieluny nie jes tam :sarcastic:
a wiysz kaj jes cerwuny ?
to zieluny tyż nie jes tam :jester:
Te madrala;) wybierasz się dziś?
chyba na szychta kurna ma ć :-(
Fajnie było, dzięki za spotkanie ;) sickboy wymień szybko to sprzęgło bo panda Cie chciała wyprzedzić :P
podziękował za Fajne spotkanie :)
Miło było z wami spędzić czas :)
A i na koniec powiem że cholera nie wiem jak się gość nazywał c mi podarowałem ramkę Alfaholików .
No i coraz bardziej uświadamiam sobie że GTV mi się coraz bardziej podoba :)
Ale jest jeden minus tego spotkania ( nikt nie miał kołpaków 15 -stek ) aby mu zapier*** .
Normalnie mnie rozczarowaliście :(
MOże ktoś ma handel ?
- - - Updated - - -
Ale jest jeden minus tego spotkania ( nikt nie miał kołpaków 15 -stek ) aby mu zapier*** .
Normalnie mnie rozczarowaliście :(
MOże ktoś ma handel ?
dzięki za spotkanko :)
CONSPIR w sumie mamy taką samą trasę prawie pod sam dom mnie odwiozłeś..kałuża lightowa xD na merkurym też sobie ktoś fajnie na pasy wyskoczył..
- - - Updated - - -
Conspir ale Marzena mówi że ci podobno felgi ładnie umyłem:cool:
moje kutwa ramki.... :D Conspir rozdał... :D
Dzięki za spota, do za tydzień, mam nadzieje, że będzie śnieg to się poślizgamy :D
Katowic na spocie nie ma, to proszę ile osób przyjeżdża :D
Do zobaczenia 3 stycznia na spocie :D
Jeśli ktoś się pyta jak mają spoty wyglądać to własnie w ten sposób. Miło było taką zacną grupe znajomych spotkać. No może zabrakło w rozrywkach tego spotu ślizgawki i Maka, ale to się nadrobi za tydzień :)
A awansem już życzę Wam udanej imprezy sylwestrowej i do zobaczenia w 2013 roku :)
Rano w radyjku mówili że w Katowicach na bagiennej się Alfa zawinęła na filarze mostu- 4 ofiary śmiertelne. Mam nadzieje że to nie ktoś z naszych?
Tu jest więcej ale bez większych szczegółów http://www.tvs.pl/42540,wypadek_przy..._nie_zyja.html
Ciekawe cóż to za AR była :/
Spot fajny był postalismy sobie :) Lizany dzieki za ramke przyda sie :P A Conspir niech sie znaków drogowych nauczy bo wczoraj pod zakaz smignelismy przy wyjezdzie z 3 stawów :)
On znaki zna :P tylko Ty nie potrzebnie sie na nie patrzysz :>
Ciao! Dzięki za spota i przy okazji poznałem ludków co śmigają Fiatami ;) . Przerażający ten wypadek na ul. Bagiennej !!!! :(
Tyszanie do domu też ruszyli z kopyta a warunki były fatalne , tak więc chcę was widzieć wszystkich po nowym rok !!! Pomyślności i rozwagi przy powstrzymywaniu kucyków w waszych bellach bo one mają nam służyć do życia a nie do .... !?! Więc cieszmy się puki jest czym !!!
Preston - trza było za mną nie jechać :D:D:D migaczy nie używam a znaków mam przestrzegać? :D
co do tego wypadku - z tego co kojarze to u nas wczoraj nie było jednym autem tyle osób...
a moze cos przed sylwestrem w niedziele pfourul?
o co chodzi z niedzielą?? :) gdzie i jak?? MC???
Zajrzalbym w niedziele;)
W niedziele ja też sie pisze