Pozdrawiam Kibiców Wisły Kraków w srebrnej 159 na blachach SJ widzianych pod stadionem wczoraj wieczorem
Legła Legła Warszawa!!:)
Printable View
Pozdrawiam Kibiców Wisły Kraków w srebrnej 159 na blachach SJ widzianych pod stadionem wczoraj wieczorem
Legła Legła Warszawa!!:)
Pozdrawiam czarna alfę i jej kierowce który dziś mi mrugnął na trasie Żywiec- Sucha.Tyle ze teraz nie wiem czy pozdrawiał czy ostrzegał bo kawałek dalej miśki stały. Oraz pozdrowienia dla kierowcy niebieskiej AR mijanej na mostku objazdowym w Suchej.
Pozdrowienia dla ciemnozielonej 156 na rejestracji SRB za którą toczyłem się dziś po rybnickiej w gliwicach :)
pozdrowienia dla kolegi z 33 dzisiaj w Wodzisławiu
a ja pozdrawiam Adayenę która cały czas pogania wszystkie jeżdżące złomy :D::D
hahahaha przykro mi że musiałaś być świadkiem mojej niesubordynacji za kółkiem :D
pozdrawiam kolege w czarnej 145 spotkanego w bielsku dzis. jak mrognolem to jakby nieodrazu zaskoczyl ale jak lapke wyciagnolem to rowniez odmachal:)
a no i pozdrowienia dla czarnego spajdera i srebrnej 156 FL SW ktore staly kolo siebie na parkingu dolnym Sarni Stok w spajderku taki fajny piesio byl;pp
Pozdrawiam kierownika czerwonej 145 rej SPI stojącej dziś rano pod przychodnią w Tychach. Ramki były:)
Trochę mi się humor poprawił.
Pozdrowienia dla kierownika czarnej GT na ramkach klubowych widzianej wczoraj wieczorem na trasie Zator - Babice, którego wyprzedziłem zaraz za mostem. Po manewrze mrygnąłem awaryjnymi i odzew w posaci długich:)
pozdro dla wisniowej 156 :P sc-zagorze godzinke temu :P
szpakowatego pana z czarnej Gt na SK tablicach który siedział na fotelu przede mną u dentysty :) w SH
Pozdrawiam Czarna 147 z logiem od alfaholickow na tylnej klapie, widzianą w Katowicach na ul. sądowej w okolicach godziny 16:30,
puściłem awaryjne ale wątpię żebym został zauważony :)
pozdrawiam właściciela ciemnej (ciemno było) :D alfy 156 zaparkowanej na parkingu przed FAP zaraz koło bramy nr 2 :cool:
Pozdrawiam właściciela czarnej AR 156 SW 1.9JTD nr rej.KWI .....(polskie blachy) widzianej w Londynie na Hounslow w niedzielę o 12.
Widziana dzisz czarna 156 sedan z wymienionym przednim grilem, na kołach 16 (telefony) w wodzisławiu niedaleko CCC, lub nowo budowanego mini rynku:) Miała blachy SWD, widziana na parkingu ok. godz. 14.00 - Andyy - czy to nie twoja czasem?
pozdrawiam, widzianą wczoraj, czerwoną 147 GTA "SG..." :girl_wacko:
śmigała po Gliwicach...
piękna jest :D
To była ta -> http://www.forum.alfaholicy.org/samo...lasciciel.html
pozdrawiam granatową Gtv na SBE stałą na stacji paliw w 3lać-i ;)
Pozdrowienia dla właściciela czerwonej Alfy 145 zaparkowanej pod salonem Kia w Zabrzu :)
to nie czasem twoja alfa mrugała do mojej srebrnej 156tki jakoś z tydzień temu na drodze koło makro w stronę reala? Jak tak to pozdrawiam :)
Dokładnie tak. Z tego co pamiętam co miałes antene CB z tyłu na klapie? :) Dobrze kojarze? Było to chyba w środe :D Pozdrawiam również :))
ja cb nie mam. z cb na klapie się buja jedna alfa po zabrzu, ale jej użytkownik chyba się tu nie pojawia. Tak czy siak skoro obydwoje mrugaliśmy to musieliśmy się faktycznie mijać :)
Do zobaczenia znowu
Wrzuć jakies fotki do profilu :)
Pozdrowienia dla kierowcy 156 na blachach KOS dokładnie o godzinie 22:13 nie daleko stacji benzynowej w Bulowicach :)))Awaryjki były o bananie na twarzy nie wspomnę hehehe:)
a ja pozdrówka dla blondi w srebnej 166ce czestochowa przelocik w strone siewierza :):) ok 16 tej piątek
kto lata 164 na xenonie i zenderach na sh blatach ładna sztuka
Mrugam, macham i kicha :( :mad:
Lutraki nie przejmuj się, niestety co raz więcej baranów kupuje Nasze autka bo są tanie i nie kumają
Nie każdy kto nie bawi siew klub jest baranem...
pozdro dla Larry'ego :D
Nie mówmy że ludzie którzy nie odmachują są baranami. Oni są poprostu JESZCZE nie świadomi :)
może przesadziłem...
raczej na pewno...
W takim razie róbmy wszystko aby byli świadomi ;)
a ja chciałem pozdrowić kierownika Alfy na blachach KOS 18... co dzisiaj wyprzedzał mnie kiedy to byłem w bagażniku Focusa i filmowałem Infiniti o tutaj ;)
http://www.youtube.com/watch?v=Z9hkxg6L5uc
Pozdrawiam ciemną 156 SW po lifcie gramolącą się po 20 na osiedle w Komorowicach - ja prawie kombinowałem z wyjazdem ;)
a coś Ty robił w bagażniku tzn wiem, filmowałeś, ale po co? :D
Pozdrawiać nie mam kogo, zatankowałem do pełna i za szybko jeżdze aby widzieć cokolwiek jedzie z naprzeciwka :D hehehe a tak serio to pana z Mysłowic w Alfie 166 z Brzęczek któremu nie migam bo napewno nie jest w temacie ale pozdrawiam ;)
Oraz koledze z bloku z czerwonego Golfa III TDI (nie wiem ile koni, ale pewnie maŁo) który myślał że zablokuje moje wyprzedzanie go cisnąc w silnik ile fabryka dała..... hehe
a Ja pozdrawim kierownika krwiście czerwonej 147 ( się przyglądał trochę) na rejestracjach chyba SK i czarnej Alfy GT spotkanych dzisiaj w okolicach swsz w Katowicach...