Czy orientujecie się gdzie można sprawdzić AR w Płocku?
Z tego co wiem nie ma tam ASO
- - - Updated - - -
Printable View
- - - Updated - - -
[QUOTE=paola;1368908]Czy orientujecie się gdzie można sprawdzić AR w Płocku?
w Plocku chcesz kupic? szukaj gdzie indziej, wklej poprawnie link ten sie nie otwiera
Ta którą oglądałem stoi właśnie w Płocku:
http://allegro.pl/alfa-romeo-159-spo...004454033.html
nie widzisz, ze na zdjeciach piękniejsza od Słonca ,ma nawet sensor zmierzchu i sensor zmroku (full wypas ) i cena promocyjna
ale nikt nie neguje,no przynajmniej nie ja,a skoro byl, widzial i sie zachwycil, to dlaczego jej nie wziął, tylko dopytuje i szuka wsparcia?
W sumie dobrze zrobił, że może się nie zachwycił :) To najważniejsza rzecz przy kupowaniu auta - nie zachwycić się i brać wszystko na chłodno :P
Dobra, koniec offtopu :)
to prawdziwa okazja bierz bo ciebie uprzedze :)
wiesz co ja sprzedaję auto z 2007 roku które przyjechało do polski w wieku 3,5 roku przy przebiegu około 120 tys km. To wychodzi mniej więcej 35 tyś km rocznie.
Wiem jak wyglada mój fotel kierowcy przy prawie 200 tys km a jak wygląda w tym aucie przy niby 151. Delikatnie setka jest ściągnięta.
z zewnątrz wygląda oK nic nie rzuciło mi sie w oczy.
Ale teraz policz auto z 2008 roku z przebiegiem 151 tyś km za granica kosztuje tyle około 35 tys zł
do tego akcyza i koszty sprwoadzenia plus zarobek dla lichwiarza bo inaczej tego nazwać nie można - http://www.mobile.de/pl/marka/alfa-r...191258926.html
tu masz auto z przebiegi 271 tys i za granica ono kosztuje 20 tys brutto. Di tego sprowadzenie itd itp.
Patrz zdroworozsądkowo. Kupisz złom i będziesz żałować.
Panowie... tak patrzac na przebiegi... ja mam swoja belle de facto, udomumentowana rocznik 2006 i mam na liczniku 158tys... w rok robie niepelne 10tys... wiec sadz tu po przebiegu... jezdze i jezdze i poki co na nic nie narzekam mimo ze mam dpf, mam egr... kwestia dbania tylko i wylacznie a nie pierdzielenia i zniechecania innych
Send by Tapatalk 4 S4