Bo jak za blisko podjadę to świateł nie widzę i się muszę wychylać do przodu hehe fajna alfa, często ją widuje;] ale turbina robi swoje, mój zanim się napędzi hahaha
Printable View
Bo jak za blisko podjadę to świateł nie widzę i się muszę wychylać do przodu hehe fajna alfa, często ją widuje;] ale turbina robi swoje, mój zanim się napędzi hahaha
Czarna 156 DST09957 widziana wczoraj w Strzelinie :) Czyja to ? Bardzo ładna sztuka :)
Czyja czerwona 147 GTA leciala w czoraj na drodze chojnów-legnica ?:>
Widziany Marek ( marek230482 ) jakoś po 19:00 koło Ciepłowód jadący od strony Ząbkowic :)
Mrugnąłem Ci i machnąłem z bordowego Punto 1 na czarnych blachach :) Nie wiem, czy widziałeś ;)
Pozdro ! :)
pozdrowienia z Wielkopolski dla kierownika ciemnej 156SW(DB.....),trochę spóźnione ale czasu jakoś nie było.Łapa była koło Polo w Dziwnowie,jakoś 6 lub 7.08:)
Jankes dzieki za pozdro ja napisalem w waszym dziale wlkp:-) milo bylo zobaczyc prawie blizniacza alfe. Myslalem ze to moja odjezdza! Pozdrowionka raz jeszcze:-D
14.08 Widziana 156 sw zaparkowana pod domem sasiada w osieku przy ul łąkowej , godz. 22 ramki byly :) Pozdrawiam
16.08 Widziana Alfa 147 Wrocław Auchan. Pozdrawiam
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=141447&stc=1